Aditiv Benzar Mix Method Flame Ananas 100gMethod Flame, o adevarata noutate in tehnica de pescuit la method!Benzar Zsolt a inventat din nou ceva, si nu orice!Un aditiv, cu care putem mari eficienta noastra in partidele de pescuit.
Nici numele nu l-a primit la intamplare, Flame (flacara), caci odata ajunse in apa, bucatile de pelete creeaza un nor in jurul cosuletului method, in care pestii se hranesc mai hotarati.
A fost conceput mai ales pentru tehnica method, dar poate fi folosita si cu cosulete obisnuite.
Adaugati in cantitate mica (10-30%) la peletele deja umectate, asigurand astfel crearea acelui nor dens in jurul cosuletului dupa ajungerea acestuia pe fundul apei.
Si mai eficient, daca, dupa incarcarea cosuletului method, deasupra peletelor sau nadei mai turnati din aceasta substanta miraculoasa.
In privinta aromelor:Pe ape reci recomandam varianta Ice, Blue Magic.
Pe ape in incalzire sau in racire: variantele de Miere, Capsuna sau Ananas.
Pe ape calde: variantele de Scoica, Krill sau Ananas.
Iar aroma de Usturoi poate fi o alegere prinzatoare pe toata perioada anului.- aroma:Ananas- culoare:Galben- cantitate:100g.
Aditiv Benzar Mix Method Flame Ananas 100gMethod Flame, o adevarata noutate in tehnica de pescuit la method!Benzar Zsolt a inventat din nou ceva, si nu orice!Un aditiv, cu care putem mari eficienta noastra in partidele de pescuit.
Nici numele nu l-a primit la intamplare, Flame (flacara), caci odata ajunse in apa, bucatile de pelete creeaza un nor in jurul cosuletului method, in care pestii se hranesc mai hotarati.
A fost conceput mai ales pentru tehnica method, dar poate fi folosita si cu cosulete obisnuite.
Adaugati in cantitate mica (10-30%) la peletele deja umectate, asigurand astfel crearea acelui nor dens in jurul cosuletului dupa ajungerea acestuia pe fundul apei.
Si mai eficient, daca, dupa incarcarea cosuletului method, deasupra peletelor sau nadei mai turnati din aceasta substanta miraculoasa.
In privinta aromelor:Pe ape reci recomandam varianta Ice, Blue Magic.
Pe ape in incalzire sau in racire: variantele de Miere, Capsuna sau Ananas.
Pe ape calde: variantele de Scoica, Krill sau Ananas.
Iar aroma de Usturoi poate fi o alegere prinzatoare pe toata perioada anului.- aroma:Ananas- culoare:Galben- cantitate:100g