Amidon de Tapioca Bio, 250 g, Niavis Proprietati:
- Amidonul de Tapioca, obtinut din radacinile plantei de manioc, cu o consistenta fina, a unei pudre albe, inlocuieste cu usurinta amidonul de porumb;
- se foloseste ca aditiv la prepararea painii, a deserturilor si cremelor vegane. 1498.0kj/358.0kcal
Grasimi............0.02g din care grasimi saturate ......0.01g
Glucide.........88.7g din care zaharuri ...................3.4g
Fibre ................0.9g
Proteine............0.2g
Sare.................0.01g Prezentare:
250 g. Informatii nutritionale:
Energie............ Ingrediente:
100% Amidon de tapioca*
*Ingredient provenit din agricultura ecologica. Mod de utilizare:
Pentru paine, se recomanda folosirea in raport de 1/5 Amidon de Tapioca la 4/5 faina.
Pentru patiserie, se recomanda folosirea in raport de 1/3 Amidon de Tapioca la 2/3 faina.
Pentru ingrosarea supelor, cremelor sau la pentru prepararea deserturilor, se recomanda diluarea intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat.
Amidon de Tapioca Bio, 250 g, Niavis Proprietati:
- Amidonul de Tapioca, obtinut din radacinile plantei de manioc, cu o consistenta fina, a unei pudre albe, inlocuieste cu usurinta amidonul de porumb;
- se foloseste ca aditiv la prepararea painii, a deserturilor si cremelor vegane