Caracterul fizico-chimic al apei minerale Aqua Carpatica, atestat pe baza de studii si analize complexe, o defineste ca fiind o apa minerala naturala, natural carbogazoasa, hidrogencarbonatata, calcica, magneziana, puternic mineralizata, corespunzatoare unui regim sarac in sodiu, lipsita de indicatori fizico-chimic si microbiologici de impuritate (compusi cu azot si populatii microbiologice).
Intr-un cuvant, este o apa pura!Caracterul carbogazos distinct este dat de concentratiile exclusiv naturale de dioxid de carbon (din propriul izvor) aflate in raporturi perfect echilibrate cu sarurile dizolvate.
Manifestarea si intretinerea continua a unui proces amplu de efervescenta este expresia directa a acestui caracter carbogazos natural, transmis integral imbuteliata.
Continutul de dioxid de carbon exclusiv natural elimina probabilitatea gustului strain, neplacut, aspru, astringent..
Caracterul fizico-chimic al apei minerale Aqua Carpatica, atestat pe baza de studii si analize complexe, o defineste ca fiind o apa minerala naturala, natural carbogazoasa, hidrogencarbonatata, calcica, magneziana, puternic mineralizata, corespunzatoare unui regim sarac in sodiu, lipsita de indicatori fizico-chimic si microbiologici de impuritate (compusi cu azot si populatii microbiologice).
Intr-un cuvant, este o apa pura!Caracterul carbogazos distinct este dat de concentratiile exclusiv naturale de dioxid de carbon (din propriul izvor) aflate in raporturi perfect echilibrate cu sarurile dizolvate.
Manifestarea si intretinerea continua a unui proces amplu de efervescenta este expresia directa a acestui caracter carbogazos natural, transmis integral imbuteliata