Cumpara de la ookee.ro

Aparat de ambalare in vid Laica VT3119 - Laica


Aparat de ambalare in vid Laica VT3119
547.9 Lei

Disponibil

(17-09-2024)
Cumpara de la ookee.ro

Produs vandut de ookee.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara aparat de ambalare laica de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru aparat de ambalare laica

Aparat de ambalare in vid Laica VT3119 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Aparatul de vidat este dotat cu tava de c.
In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL.
Tasta „Canister”: activeaza ciclul de vidare pentru recipiente (nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat).
Tasta Pulse/Vacuum: activeaza functia de vidare cu impulsuri, apasand tasta incepe aspirarea aerului care se opreste la eliberarea sa.
Tasta Automatic/Stop: activeaza ciclul automat de aspirare si sigilare; lanseaza functia selectata anterior.
Indicator LED progres: indicator luminos care afişează progresul procesului selectat.
Tasta Seal: daca este apasata in timpul ciclului automat de vidare, se blochează aspirarea aerului si punga este sigilata automat; daca este apasata in afara unui ciclu de vidare, atunci aparatul efectuează numai sigilarea pungii fara a face vacuum.
Utilizarea aparatului: Tasta Set: va permite sa selectati timpul de sigilare in functie de alimentele pe care le ambalati: „Standard” pentru alimentele uscate, cum ar fi painea, pastele, biscuitii si alte asemenea, care necesita un timp scurt de sigilare; „Strong” pentru alimentele umede care contin lichide si umiditate, cum ar fi fructe, legume, salam si carne care necesita mai mult timp de sigilare.
Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3119 are in dotare cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita.
Puteti opta pentru 2 tipuri de sigilare a pungii: Standard sau Strong.
Display-ul cu 6 leduri de pe capac indica progresul procesului selectat.
Comandarea functiilor se face de la cele 5 taste.
Laica VT3119 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere de 110W.
Aparatul de vidat Laica VT3119 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni   Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22 zile Salam 7-14 zile 25-40 zile Cascaval 6-20 zile 25-60 zile Legume 1-4 zile 8-10 zile Fructe 5-8 zile 10-14 zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile   Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Paine 2 zile 6-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3119 - Aparat de vidat alimente automat Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3119.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori
Economiseste spatiu in frigider
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.
Aparat de ambalare in vid Laica VT3119 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse