Descriere YEO:
Aparat de gătit sub presiune - Disponibil la liki24.ro
Pe YEO găsești Aparat de gătit sub presiune de la , în categoria Mama și Copilul.
Indiferent de nevoile tale, Aparat de gătit sub presiune multifuncțional Concept cu WiFi CK8001 din categoria Mama și Copilul îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 696.75 Lei
Caracteristicile produsului Aparat de gătit sub presiune
- Brand:
- Categoria: Mama și Copilul
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 06-03-2025 01:27:32
Comandă Aparat de gătit sub presiune Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Aparat de gătit sub presiune de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
O oală - nenumărate posibilități Oala sub
presiune multifunctionala
Concept CK8001 cu conexiune
WiFi reprezinta un mod modern de a gati. Cu un volum de 5,6 litri, puteți găti confortabil mâncare pentru până la 6 persoane, astfel încât va satisface chiar și o familie numeroasă. Acesta va face treaba unui aragaz sub
presiune, cu abur, al aragazului lent, al gătitului pentru conserve și sub-vide, al aragazului de orez, al aragazului pentru supă și al aparatului de iaurt. Cu
CK8001, puteți pregăti ușor și rapid aproape orice vă puteți gândi - de la supă la un desert dulce. Împachetați bucătăria într-o oală Un mare avantaj al oalei
multifuncționale
CK8001 este dimensiunile sale compacte, astfel încât aproape că nu ocupă spațiu în bucătărie. Datorita portabilitatii sale usoare, il poti lua oriunde cu tine, pe drum, intr-o cabana sau cabana. Răsfățați-vă cu mâncare gustoasă, rapidă și sănătoasă oriunde doriți. O oală care înlocuiește întreaga bucătărie. Cu aplicația mobilă, aveți o imagine de ansamblu asupra procesului de gătit de oriunde Oala sub
presiune multifuncț
ională
Concept CK8001 permite conectarea cu aplicația mobilă
Concept Home, care oferă până la 24 de programe prestabilite și o imagine de ansamblu continuă a procesului de gătit. Puteți găti cina confortabil și puteți ieși la distracție. Veți vedea timpul de gătit rămas în aplicație. Așa că vă puteți planifica întoarcerea literalmente la minut și puteți servi imediat. Gătit rapid și economic sub presiune - ceea ce în mod normal durează ore se poate face în câteva minute Principalul avantaj al unei oale sub presiune
multifuncționale este economisirea de timp și energie, deoarece gătitul sub presiune este foarte rapid. Puteți găti o tocană de vită sau un bulion cinstit în 35 de minute. În plus, mâncarea își păstrează gustul și aroma naturală și, datorită timpului mai scurt de gătire, nutrienți importanți. Carnea gătită într-o oală sub presiune este mai fragedă și mai suculentă, iar legumele își păstrează culoarea naturală. În timpul gătirii, puteți alege dintre două niveluri de presiune - mare și scăzută. Gătitul la presiune mare va scurta semnificativ timpul de preparare. Alegeți presiune scăzută pentru tipurile delicate de alimente, astfel încât structura acestora să nu fie perturbată. Gătirea lentă oferă alimentelor un gust intens Deși gătirea lentă necesită mai mult timp pentru pregătire, vă economisește timp în același timp. Doar puneți ingredientele și oala se va ocupa singură de preparat. Deci nu trebuie să verificați, să amestecați sau să ungeți nimic. Metoda de gătire lentă este ideală mai ales pentru prepararea gulașului, a sosurilor, a cărnii la cuptor și a bulionului tare. Mâncărurile preparate vor căpăta un gust intens, iar carnea va fi frumos fragedă și suculentă. Gătirea lentă are loc fără grăsimi și cu o cantitate minimă de sare și alte condimente. Prin urmare, este potrivit pentru toți cei care doresc să slăbească sau să mănânce mai sănătos. Folosind gătirea lentă, puteți încerca și metoda modernă de gătit sous-vide. Mâncărurile strecurate în vid nu sunt doar foarte gustoase, cu conținut scăzut de calorii, dar își păstrează și aspectul original și toate vitaminele și nutrienții importanți. Prepararea la abur păstrează vitaminele, nutrienții și gustul natural al alimentelor Puteți pregăti aproape orice în abur - legume, carne, orez, cartofi, leguminoase, găluște și multe alte alimente, inclusiv. încălzirea acestora. Aburul nu distruge vitaminele și nutrienții importanți și păstrează gustul natural al alimentelor. Nu este nevoie să folosiți grăsime sau ulei în timpul preparării. Mâncarea devine astfel mai sănătoasă și mai gustoasă în același timp. Pentru a găti la abur se folosește un coș de abur, pe care îl puteți așeza cu ușurință în niște niște speciale din interiorul recipientului. Deci nu ave�