Descriere YEO:
Pe YEO găsești Aparat de gatit Sous-vide de la Zass, în categoria Multicooker.
Indiferent de nevoile tale, Aparat de gatit Sous-vide Zass ZSVC 01, 800 W, 10 l, Temperatura ajustabila 0-99 C, Temporizator 0-24 ore (Inox) din categoria Multicooker îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 499.99 Lei
Caracteristicile produsului Aparat de gatit Sous-vide
- Brand: Zass
- Categoria: Multicooker
- Magazin: evomag.ro
- Ultima actualizare: 10-03-2025 01:50:24
Comandă Aparat de gatit Sous-vide Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Aparat de gatit Sous-vide de la evomag.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Confortul este la indemana ta cu noua serie de aparate de gătit
Sous Vide ZASS® Vremurile in care traim ne determina sa acordam o tot mai mare valoare timpului. Pentru o masa reusita in familie este necesar sa dedici timp si dragoste prepararii mancarurilor. Foloseste-ti timpul pentru activitatile care iti fac placere si concomitent prepara retete delicioase prin metoda de
gatit in
Sous-
vide. Descopera arta gatitului in
Sous-Vide! DE CE SA ALEGI UN APARAT DE GATIT IN SOUS-VIDE ZASS? » gateste fara efort cu rezultate uimitoare » evita pierderile din alimente (de masa si nutrienti) » previne supra-gatitul si uscarea alimentelor » nu este necesara supravegherea gatirii » gatesti nu doar o masa buna cat o masa perfecta » prepara uniform mancarurile Capacitate: 10 litri Potrivit unei mese cu familia
Temporizator Temporizator si temperatura reglabila. Setare putere Permite gatire uniforma datorita termostatului de inalta precizie (diferenta maxima de 0,3 °C). Control tactil Panou de control tactil si afisaj mare LED.
Temperatura de gatire Interval reglaj temperatură: 0-99 °C. Afișaj LCD Afișaj LCD iluminat pentru: temperatura selectată, temperatura curentă și temporizator. AVANTAJELE GATIRII IN SOUS VIDE - preparatele sunt sanatoase si hranitoare, cu gust perfect, pastrandu-si aroma si savoarea - aparatul gateste rapid, fara efort si cu rezultate uimitoare carnuri fragede si suculente - aparatul preparara uniform alimentele, de la exterior spre interior, evitand pierderile de masa si nutrienti, prevenind supra-gatirea si uscarea alimentelor - nu este necesara supravegherea gatirii, panoul de comanda cu afisajul LCD iluminat si fereastra de gatire ajuta la observarea intregului proces fara a interveni asupra programului selectat automat SETARI PRECISE ALE COMENZILOR, AFISAJ LCD Marele avantaj al Aparatului de
gatit in Sous-Vide ZASS
ZSVC 01 este acela ca prin setarea corecta a duratei si temperaturii de preparare si datorita termostatului de inalta precizie, hrana este preparata uniform, pe toata durata de procesare a alimentelor, de la exterior spre interior, pastrandu-si fragezimea si suculenta. Metoda Sous-Vide nu permite ca alimentele sa intre in contact cu apa, uleiul sau aerul fierbinte din cuptor, aceste preparate fiind sanatoase si hranitoare, cu un gust perfect, pastrandu-si aroma si savoarea. Panoul de comanda cu afisajul LCD iluminat si fereastra de gatire ajuta la observarea intregului proces fara a interveni asupra programului selectat automat. GATIRE PROFESIONISTA Chefii si clientii restaurantelor au descoperit beneficiile pentru sanatate si savoarea preparatelor gatite in Sous-Vide. De aceea multi dintre noi ne dorim „sa aducem acasa” acest mod de a gati. Tot ce avem nevoie este un aparat de
gatit in Sous-Vide, un aparat de vidat si pungi sau role pentru vidare. Aparatul de gatit in Sous-Vide te ajuta atunci cand vrei sa gatesti nu doar o masa buna cat, o masa perfecta! Preparatele gatite in Sous-Vide: sanatoase, hranitoare, cu gust perfect, pastrandu-si aroma si savoarea unica. PRINCIPIU DE FUNCTIONARE Aparatul de gatit in Sous-Vide este folosit pentru gatirea alimentelor in pungi vidate gofrate prin introducerea acestora intr-o baie de apa. Procesul de vidare in pungi gofrate este unul inovator si este bazat pe un sistem care exercita aceeasi presiune pe toata suprafata foliei, obtinandu-se aceeasi densitate in masa ambalata, ceea ce asigura o gatire uniforma, de calitate. Metoda de gatit in sous-
vide: - este o metoda de preparare automata a hranei etansate in vid si scufundate in apa la o temperatura controlata cu precizie - pastreaza prin gatire sub vid toate aromele si calitatile nutritive ale alimentelor preparate, dand o savoare unica mancarii VIDAREA SI GATIREA IN SOUS VIDE Punga pentru vid gofrata (embosata) este alegerea perfecta pentru gatire in Sous-Vide.