Descriere YEO:
Pe YEO găsești Artichoke Anghinare Extract 250mg 60 de la Swanson, în categoria Categorii.
Indiferent de nevoile tale, Artichoke Anghinare Extract 250mg 60 Capsule, Swanson din categoria Categorii îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 39 Lei
Caracteristicile produsului Artichoke Anghinare Extract 250mg 60
- Brand: Swanson
- Categoria: Categorii
- Magazin: krilloil.ro
- Ultima actualizare: 23-11-2024 01:34:39
Comandă Artichoke Anghinare Extract 250mg 60 Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Artichoke Anghinare Extract 250mg 60 de la krilloil.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Beneficii
Anghinare • Imbuntateste sanatatea inimii • Regleaza tensiunea arteriala • Imbunatateste sanatatea ficatului • Ajuta in caz de flatulenta, balonare sau diaree • Ajuta in caz de mahmureala • Suport metabolic • Sursa naturala de flavonoide Ce este extractul de anghinare?
Artichoke, sau Cynara scolymus, este o planta perena a familiei thistle sau daisy. Se mănâncă în multe părți ale lumii ca delicatețe, iar extractul său este folosit pentru susținerea nutrițională. Extractul de anghinare este preluat din frunzele lungi, zimțate la baza plantei. Aceasta este aria plantei care este cea mai densă în compușii biologic activi, care contribuie la conținutul nutrițional al extractului de anghinare. Una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume, anghinarea este nativă în Africa de Nord, Insulele Canare și Europa. Dovada cultivării de anghinare ca sursă de hrană și de sănătate datează din Egiptul antic, dar extractul nu a început să apară până în 1934. Cynarin a fost prima formă de extract de anghinare care a fost descoperită și utilizată. La acea vreme, s a crezut că cianarina a fost singura componentă activă a plantei. Din acel moment, alți compuși activi au fost descoperiți și extrași din plantă. Extractul de anghinare conține, în general, o gamă completă de substanțe, cum ar fi luteolina, scolimozida și flavonoidele, despre care se crede că oferă un suport nutrițional si care este folosit in medicina alternativa sau medicina naturistă. Îmbunătățirea sănătății inimii Anghinarea este folosita in afară de abilitățile sale impresionante, anghinarea este o planta, de asemenea, considerata un plus sănătos pentru inima în dieta dvs. dintr-o varietate de motive. Anumite ingrediente din frunzele de anghinare au descoperit că reduc nivelurile de colesterol rău (LDL) și măresc nivelul de colesterol bun (HDL sau acizi grasi omega-3). Colesterolul este un tip de grăsime care se acumulează în arterele sistemului cardiovascular, blochează fluxul sanguin, crește tensiunea arterială și poate duce la atacuri cardiace și accidente vasculare cerebrale. Orice metodă de reducere a colesterolului rău este utilă, deci acordati consumului de anghinare o șansă de îmbunătățire a sănătății inimii. Tensiunea arterială reglata Pe o notă asemănătoare, anghinare este o sursă bogată de potasiu, mineralul esențial care are un impact asupra numeroaselor sisteme de organe din organism. Potasiul ajută la neutralizarea efectelor excesului de sodiu, care este cunoscut pentru creșterea tensiunii arteriale. Anghinarele, prin urmare, acționează ca un vasodilatator și este deosebit de util pentru cei care iau deja medicamente pentru hipertensiune arterială pentru a preveni efectele deficitului de potasiu. De asemenea, diabeticii sunt încurajați să mănânce anghinarea pentru a preveni complicațiile asociate cu tensiunea arterială și boala respectivă. În cele din urmă, o reducere a tensiunii arteriale poate reduce șansele de infarct miocardic și de boală coronariană. Îmbunătățirea sănătății hepatice Anticorpii au fost folosiți ca tonici hepatici tradițional de secole, dar mecanismul exact al impactului acestora nu a fost niciodată pe deplin înțeles până când știința modernă nu a putut cerceta în mod corespunzător această plantă versatilă. Doi antioxidanti gasiti in anghinare, cynarin si silymarin, s-au dovedit a imbunatati starea generala a sanatatii ficatului prin reducerea prezentei toxinelor si facilitarea eliminarii acestora din ficat si din organism. Unele studii au arătat chiar și acești antioxidanți pentru a promova activ regenerarea și repararea celulelor hepatice deteriorate. Impotriva contipatiei si balonarii
Anghinare este o sursă bogată de fibre dietetice, care este una dintre cele mai benefice substanțe nutriționale pentru îmbunătățirea sănătății și funcționalității sistemului digestiv. Fibrele adaugate în mare parte din alimentele pe care le consumați, ceea ce