Descriere YEO:
Artrosulfur C 28 plicuri - Disponibil la farmaciasilva.ro
Pe YEO găsești Artrosulfur C 28 plicuri de la LABOREST, în categoria Acasa.
Indiferent de nevoile tale, Artrosulfur C 28 plicuri din categoria Acasa îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 97 Lei
Caracteristicile produsului Artrosulfur C 28 plicuri
- Brand: LABOREST
- Categoria: Acasa
- Magazin: farmaciasilva.ro
- Ultima actualizare: 20-12-2024 01:34:29
Comandă Artrosulfur C 28 plicuri Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Artrosulfur C 28 plicuri de la farmaciasilva.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Compozitie: Vitamine (complexul B si C), saruri minerale (Zinc, Cupru si Seleniu), Metilsulfonilmetan (MSM), extracte de Boswellia si de Smirna. Proprietati: - metilsulfonilmetanul este un donator direct de Sulf biologic activ: nu necesita conversii metabolice complicate, spre deosebire de aminoacizii sulfurati; - metilsulfonilmetanul are o tolerabilitate gastrica ridicata; - vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a ligamentelor; - zincul contribuie la sinteza normala a proteinelor, la procesul de diviziune celulara si la mentinerea sanatatii sistemulul osos; - cuprul contribuie la mentinerea tesuturilor conjunctive. Mod de utilizare: 2
plicuri pe zi, dupa mesele pricipale (pranz, cina), pentru cel putin 2 saptamani, apoi 1 plic pe zi, la nevoie. Se varsa continutul plicului intr-un pahar cu apa, se omogenizeaza si se bea imediat. Se recomanda a se turna mai intai apa si a poi continutul plicului. Luati continutul plicului dupa un interval de 20-30 minute de la mesele principale (pranz si cina). Prezenta particulelor nedizolvate nu indica nicio modificare a produsului, ci se datoreaza extractelor uscate care fac parte din produs. Poate fi administrat si la persoane cu intoleranta si sensibilitate la gluten.