Atlasul de geografie generala reprezinta o concretizare fidela a noii programe scolare pentru Clasele a V-a si a VI-a, in care se studiaza Terra - elemente de geografie fizica si Terra - elemente de geografie umana.
Acestea pot fi vizualizate, accesand linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu camera video si acces la internet..
Atlasul se remarca si printr-o colectie de filmulete didactice care transpun in imagini textele prezentate.
Recomandam atlasul atat elevilor din Clasele a V-a si a VI-a, precum si celor interesati de o informare actualizata si intuitiva in domeniile abordate.
Atlasul isi propune: utilizarea unui model de invatare, avand ca element central harta, la care se asociaza elemente explicative; stimularea interesului elevilor pentru invatare si, indeosebi, a interesului pentru invatarea geografiei, intr-un mod atractiv si antrenant.
Alaturi de harti, atlasul are in completare imagini, texte explicative, grafice, date si tabele, oferind in acest fel un suport al procesului de invatare, prin corelarea informatiilor, la care se adauga in clasa explicatiile profesorilor.
Astfel, elevii se vor familiariza mai intai cu elemente de geografie fizica, in clasa a V-a, apoi cu cele de geografie umana, precum si cu elemente de geografie generala (fizica si umana) la nivelul continentului nostru, Europa, in clasa a VI-a.
Europa, putand fi utilizat impreuna cu orice manual scolar.
Atlasul de geografie generala reprezinta o concretizare fidela a noii programe scolare pentru Clasele a V-a si a VI-a, in care se studiaza Terra - elemente de geografie fizica si Terra - elemente de geografie umana