Descriere YEO:
Pe YEO găsești Beta Cruenta Plus - Sfeclă de la , în categoria Vitamine și Suplimente.
Indiferent de nevoile tale, Beta Cruenta Plus - Sfeclă roșie cu Chokeberry 1kg, Guardian International din categoria Vitamine și Suplimente îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 306.24 Lei
Caracteristicile produsului Beta Cruenta Plus - Sfeclă
- Brand:
- Categoria: Vitamine și Suplimente
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 12-03-2025 01:40:44
Comandă Beta Cruenta Plus - Sfeclă Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Beta Cruenta Plus - Sfeclă de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Beta Cruenta Plus Sfeclă roșie liofilizată și micelizată cu aronia 1 kg -
Guardian International |
Sfeclă liofilizată supliment alimentar Extract de sfeclă roșie și aronia
Beta Cruenta Plus - Un preparat natural energizant și formator de sânge
Beta Cruenta Plus recomandat persoanelor care se confrunta cu anemie (anemie; hemoglobina scazuta), dupa chimioterapie, in perioada de preventie si cu amorteli la nivelul membrelor. Sprijină eficient tratamentul convențional.
Sfecla roșie afectează creșterea globulelor roșii, are un efect calmant, întărește organismul și îmbunătățește funcționarea tractului digestiv. Ca parte a dietei, Beta Cruenta Plus oferă, de asemenea, o porție echilibrată în mod natural de vitamine naturale și oligoelemente conținute în ingredientele sale. Recomandat si pentru epuizarea fizica si pentru persoanele care au probleme la trezirea dimineata.
Proprietățile Beta Cruenta Plus - extract de sfeclă roșie și aronia foarte concentrat și sub formă de pudră (uscată prin congelare) Datorită conținutului ridicat de antociani, oligoelemente și dextran - un carbohidrat din grupa polizaharidelor - Beta Cruenta Plus afectează în mod clar creșterea globulelor roșii (Eritrocite), susținând benefic în tratamentul și prevenirea multor boli.
De ce merită să folosiți fructe și legume micelizate și liofilizate Guardian?- Sunt complet naturale, ceea ce înseamnă că nu conțin aditivi artificiali,
- Sunt o soluție ideală pentru persoanele a căror dietă este săracă în fructe și legume,
- Tehnologia utilizată în producție permite o creștere semnificativă - de cinci ori - a absorbției de vitamine și nutrienți conținute în ingrediente,
- Porția zilnică corespunde la peste 300g de legume și fructe proaspete,
- Fructele și legumele au fost curățate de contaminarea cauzată de pulverizare sau de poluarea mediului,
- Spre deosebire de suplimentele multivitamine populare, vitaminele și mineralele conținute în produse sunt complet naturale și, prin urmare, mult mai valoroase,
În plus, fructele și legumele au fost asortate în seturi în funcție de proprietățile lor; de exemplu, sfecla roșie și aronia conțin substanțe utile în tratamentul bolilor sistemice. circulație, în timp ce ceapa, mierea și socul sunt o completare perfectă pentru tratamentul răcelii și gripei și, de asemenea, cresc imunitatea. 1 lingură de amestec de sfeclă roșie și aronia măcinată în praf micelar cântărește 15 g, dar are valoarea de 150 g de produs brut.
Ce este liofilizarea:Liofilizarea este un proces de producție foarte avansat care presupune congelarea produselor alimentare la o temperatură de aproximativ -40°C, ceea ce elimină bacteriile patogene și mucegaiul. Procesele de fermentare sunt, de asemenea, oprite. Apoi, produsele congelate sunt plasate în vid (0,001 hPa) și încălzite și uscate într-o manieră controlată pentru a sublima apa. Datorită acestui fapt, gheața se transformă direct în vapori de apă, ocolind starea lichidă. Toate impuritățile sunt îndepărtate cu abur. Produsele fabricate își păstrează cele mai valoroase ingrediente, cum ar fi vitaminele, proteinele și mineralele. Au o formă liberă, ceea ce le face mai ușor de depozitat și transportat. Dupa contactul cu apa isi recapata proprietatile (miros, gust si culoare), pastrandu-si structura celulara. Liofilizarea a fost dezvoltată în Statele Unite în anii 1950, la cererea guvernului, care dorea să producă rații alimentare ușoare și bogate în toate substanțele nutritive pentru astronauți și armată. În zilele noastre,
liofilizarea este folosită de companiile comerciale avansate din punct de vedere tehnologic pentru a produce produse alimentare specializate destinate unei game largi de destinatari, de la sportivi, la gravide, copiii mici care evită legumele și fructele, până la persoanele cu probleme de sănătate. Sunt perfecte pentru sănă