Produse dupa o reteta originala, desavarsita pe parcursul multor ani de activitate competitionala de catre Bogdan Guguianu - de 6 ori medaliat la Campionatele Mondiale de pescuit la crap si Sorin Rudeanu, de 4 ori medaliat, componenti ai Lotului National de pescuit la crap al Romaniei, boiliesurile Carping Club si-au dovedit deja eficacitatea prin rezultatele deosebite ale celor care le-au utilizat.
Boiliesurile din gama Premium Meat au contribuit la stabilirea noului record national si european in cadrul unui concurs oficial: Finala Campionatului National de Pescuit la Crap 2010 pe Moara Vlasiei, 1218 kg de crap in 72 de ore de concurs..
Boiliesurile contin o combinatie echilibrata de mixuri cu o mare valoare nutritiva, pe baza de faina de peste, HNV si seminte, CSL, Amino, Acid N-butiric, reteta fiind completata de binecunoscutele Robin Red, GLM si Betaina, precum si de arome, uleiuri esentiale si aditivi.
Gama Premium este recomandata ideosebi celor ce tintesc marea performanta, in timp ce gama Classic le va aduce rezultate foarte multumitoare pescarilor de placere, la un raport excelent calitate-pret.
Produse dupa o reteta originala, desavarsita pe parcursul multor ani de activitate competitionala de catre Bogdan Guguianu - de 6 ori medaliat la Campionatele Mondiale de pescuit la crap si Sorin Rudeanu, de 4 ori medaliat, componenti ai Lotului National de pescuit la crap al Romaniei, boiliesurile Carping Club si-au dovedit deja eficacitatea prin rezultatele deosebite ale celor care le-au utilizat