Boxa portabila Karaoke - Dobreanu V.M. Nicusor P.F.A.


Boxa portabila Karaoke
135 Lei

Disponibil

(02-10-2023)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara boxa portabila karaoke dobreanu v.m. nicusor p.f.a. de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru boxa portabila karaoke dobreanu v.m. nicusor p.f.a.

Boxa portabila cu Bluetooth incorporat, Radio FM, Slot USB, slot SD Card si intrare Aux KTS101B, este accesoriul perfect pentru o iesire la picnic, prezentari, petreceri pentru copii, aniversari sau petreceri si manifestari stradale.
Caracteristici produs: -posibilitate de conectare wireless prin intermediul functiei Bluetooth; -dispune de slot SD Card si USB; -functia de Radio Fm permite cautarea automata a programelor radio si salvarea acestora; -putere 5Wx2; -afisaj LED -frecventa raspuns: 150Hz-18KHz; -semnal: >=80dB; -radio FM scanare: 87.5-108.0 MHz; -incarcare DC5V; -acumulator Li-Ion; 1200mAh; -autonomie aprox 2-3 ore la volum setat la 75%; -durata incarcare: ~2-3ore; -dimensiuni: 37x18x15cm.
Boxa portabila cu Bluetooth incorporat, Radio FM, Slot USB, slot SD Card si intrare Aux KTS101B, este accesoriul perfect pentru o iesire la picnic, prezentari, petreceri pentru copii, aniversari sau petreceri si manifestari stradale


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse