Descriere YEO:
Brânză oaie și capră Light - Disponibil la greektaste.ro
Pe YEO găsești Brânză oaie și capră Light de la , în categoria Home > Produse Fresh > Brânzeturi.
Indiferent de nevoile tale, Brânză oaie și capră Light 400gr din categoria Home > Produse Fresh > Brânzeturi îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 57 Lei
Caracteristicile produsului Brânză oaie și capră Light
- Brand:
- Categoria: Home > Produse Fresh > Brânzeturi
- Magazin: greektaste.ro
- Ultima actualizare: 19-08-2025 02:03:31
Comandă Brânză oaie și capră Light Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Brânză oaie și capră Light de la greektaste.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Brânză
oaie și
capră
Light 400gr Brânză
oaie și
capră
Light 400gr este remoarcabilă pentru aromele ei delicate și textura cremoasă; deși sunt ceva mai puțin frecvente decât soiurile de lapte de vacă, brânzeturile fabricate din lapte de
capră au o istorie veche și o varietate de fani din întreaga lume; aroma ușor încâlcită a brânzei de capră face o mare evadare din versiunile de zi cu zi ale cheddarului și brânzei elvețiene; în Grecia, brânzeturile fabricate din lapte de capră și
oaie au o istorie îndelungată, datând de pe vremea vechilor orașe-state grecești. În Odiseea lui Homer, consumul de brânză de capră și oaie cu vin este menționat de erou; cea mai faimoasă brânză de capră grecească este de fapt un amestec de lapte de la oi și capre; această brânză albă de caș este "brined", adică îmbătrânită și depozitată în apă aromată cu sare; potrivit legendei, un comerciant de origine arabă a decis să poarte cu sine lapte într-o călătorie, depozitându-l într-un recipient improvizat din membrana stomacală a unei oi. Sub razele fierbinți ale soarelui, căldura a activat enzima din țesutul stomacal, numită renină, care a condus la închegarea laptelui și la prepararea accidentală a brânzei; data exactă a apariției acestui aliment de bază în nutriția omului nu este cunoscută, însă există dovezi istorice care atestă consumul ei în Asia cu peste 3 milenii I.H., adoptat apoi și în Europa. brânza este menționată și în opera lui Homer, Odiseea, în scena în care ciclopii prepară alimentul; mai târziu, în Imperiul Roman, procesul de preparare al brânzei devine mai complex, mai multe soiuri de lapte începând să fie combinate și numeroase arome și condimente fiind folosite cu creativitate; dacă urmează să introduceți brânza într-un anumit preparat gătit, o puteți utiliza direct de la frigider; în schimb, când o serviți ca atare, parte a unui aperitiv, este important ca ea să ajungă la temperatura camerei înainte de consum; lasați-o să respire între 20 de minute și o ora, astfel încât să iși atingă apogeul aromei; Informații nutriționale la 100g : energie 196Kj/ 819Kcal, grăsimi 12g din care saturate 8g, carbohidrați 3g din care zaharuri 1g, proteine 21g, sare 2,1g.