Budinca de gris fara gluten, 130g, Bauckhof Preparare cu lapte: Pentru 2 portii: Intr-un bol mixati continutul unui plic (65 g) cu 7 linguri de lapte. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica
Prezentare:
130g.
Sucul (350 ml) il folositi la obtinerea jeleului iar ciresele in locul fructelor rosii.
Ingrediente:
- faina de orez* 68%, gris de orez* 10%, zahar brut de trestie*, vanilie burbon* 0,3%, sare de mare.
Ca alternativa, puteti folosi 1 litru de compot de cirese.
Jeleul obtinut se lasa la racit si apoi se pune la frigider.
Adaugati si amestecati 300g de fructe rosii congelate.
Adaugati un plic de Budinca de girs (65 g) si fierbeti, amestecand constant timp de aproximativ 1 minut.
Extra sfat: puteti adauga in compozitie, dupa gust, 100 g stafide sau 50 g nuci sfarmitate sau fructe - cirese sau banane in bolurile de servire.
Reteta speciala &ndash
Jeleu de fructe rosii: fierbeti 350 ml de suc de fructe rosii.
Se prepara ca mai sus.
Turnati Budinca in vase si ornati dupa gust.
Preparare produs vegan: adaugati un plic de Budinca de gris (65 g) la 450 ml de bautura vegetala.
Puneti la fiert 500 ml lapte si cand acesta clocoteste, adaugati amestecul si amestecati timp de un minut. Budinca de gris fara gluten, 130g, Bauckhof Preparare cu lapte: Pentru 2 portii: Intr-un bol mixati continutul unui plic (65 g) cu 7 linguri de lapte