Descriere YEO:
Ca Di Rajo Notti di - Disponibil la bauturialcoolice.ro
Pe YEO găsești Ca Di Rajo Notti di de la Ca\'Di Rajo, în categoria VINURI > VIN ROSU.
Indiferent de nevoile tale, Ca Di Rajo Notti di Luna Piena Raboso del Piave DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L din categoria VINURI > VIN ROSU îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 117.64 Lei
Caracteristicile produsului Ca Di Rajo Notti di
- Brand: Ca\'Di Rajo
- Categoria: VINURI > VIN ROSU
- Magazin: bauturialcoolice.ro
- Ultima actualizare: 20-12-2024 01:34:29
Comandă Ca Di Rajo Notti di Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ca Di Rajo Notti di de la bauturialcoolice.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
O legenda antica spune cum Diavolul coboara in Rai in noptile cu luna plina, asezand un picior pe turnul antic si celalalt pe clopotnita bisericii din apropiere. Aceasta poveste este cea care inspira numele simbolului vinului, al Piavei si al caracterului sincer al locuitorilor sai:
Raboso. Aceasta varietate particulara si antica de struguri este capabila sa exprime vinuri caracteristice si structurate, cu o personalitate deosebita. Ca Di
Rajo Notti di
Luna Piena Raboso del
Piave DOC este un vin rosu realizat din struguri
Raboso Piave, recoltati manual la sfarsitul luni octombrie. Macerare timp de 20-25 zile in cuve de lemn de 35 hl. Temperaturile pot varia de la 24 la 26 de grade pentru a facilita extractia pigmentului din cojile de struguri. 30% din struguri sunt uscati in camere uscate timp de 90 de zile. Fermentatia malolactica imediat dupa imbuteliere folosind bacterii selectate. Imbatranire timp de 36 de luni in butoaie de lemn. Linistire 6 luni inainte de vanzare. Culoare: rosu-rubin inchis. Miros: cirese, cirese negre si prune cu note de scortisoara, vanilie, tutun, violete si piper. Gust: luxuriant, consistent si cu taninuri grele. Aroma acestuia impreuna cu o aciditate placuta si un continut bun de alcool, confera o persistenta lunga si deliciosa. Temperatura de servire: 18-20° C. Asocieri gastronomice: se potrivește cu carnea de vanat, mai ales daca este aromatizata cu ierburi. De asemenea, cu branzeturi, cum ar fi grana padano si stravecchio. Este cel mai potrivit cu mancaruri grase deoarece aciditatea sa curata palatul.