Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio.
Asocieri gastronomice: paste, peste, salate de vara, carne alba si fructe de mare.
Temperatura de servire: 6-8° C.
Gust: uscat, mere, pere bine echilibrat.
Miros: elegant, uscat si complex, cu indicii de banana, ananas, flori salbatice si paine prajita.
Se odihneste 30 de zile inainte de vanzare.  
Culoare: galben pai.
Procesul pentru obtinerea acestui spumant este charmat lung.
Presare moale cu o usoara macerare.
Ca Di Rajo Prosecco DOC Brut un Prosecco realizat din strugurii glera care sunt recoltatii manual la jumatatea lunii septembrie.
Casa CA DI Rajo este situata la o mosie intr-un sat medieval din Italia si detine cele mai inovative tehnologii de vinificatie si o echipa tanara.
Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio