Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio.
Asociere excelenta cu peste crud, cum ar fi stridii, trufe si scampi..
Asocieri gastronomice: excelent ca aperitiv servit cu legume, cartofi prajiti si branzeturi, precum si excelent paste reci aromate cu cele mai bune "fructe" de sezon.
Temperatura de servire: 6-8 ° C.
Gust are o structura buna, moale cu fructe emergente, echilibrata si savuroasa, placut si armonioasa.
Miros: flori de salcam, de intensitate buna, cu note particulare de mar, lamaie si grepfrut.
Culoare: galben pai- briliant, cu reflexe verzui, perlaj foarte fin si persistent.
Maturarea are loc cu 30 de zile inainte de comercializare.
Tehnica de productie este Charmat lung.
Ca \'di Rajo prosecco 
DOC Extra dry este un Prosecco realizat din strugurii glera care sunt recoltati manual la jumatatea lunii septembrie si sunt specifici zonei valdobbiadene cu presare foarte moale.
Casa Ca DI Rajo este situata la o mosie intr-un sat medieval din Italia si detine cele mai inovative tehnologii de vinificatie si o echipa tanara.
Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio