Beneficii Caju Bio, Niavis:Alunele de Caju au proprietati nutritive valoroase fiind bogate in elemente esentiale precum Cupru, Mangan, Triptofan, Magneziu, Fosfor etc.
Ingrediente: 100% Caju** = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICAInformatii nutritionale/100g:Energie............591kcal / 2454KJGrasimi............53.6g din care grasimi saturate...10.3gCarbohidrati.....28g din care zahar...................9gProteine...........25gFibre ...............4.3gSare................0.03gINFORMATII ALERGENICE: poate contine urme de migdale, alune, nuci sau fistic.
Mod de utilizare: 
Se pot consuma dupa preferinta, crude sau coapte.
De asemenea este cunoscuta crema sau smantana de Caju ca deliciu in randul celor vegani sau care tin post.
Nu se recomada persoanelor care sufera de alergii.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere..
O gustare sanatoasa poate fi facuta din Caju alaturi de alte nuci sau seminte precum si fructele uscate preferate.
Se pot adauga la salate, la retete de mancare asiatica, se poate face unt de Caju sau se pot adauga la fursecuri, biscuiti si batoane energizante.
Beneficii Caju Bio, Niavis:Alunele de Caju au proprietati nutritive valoroase fiind bogate in elemente esentiale precum Cupru, Mangan, Triptofan, Magneziu, Fosfor etc.
Ingrediente: 100% Caju** = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICAInformatii nutritionale/100g:Energie............591kcal / 2454KJGrasimi............53.6g din care grasimi saturate...10.3gCarbohidrati.....28g din care zahar...................9gProteine...........25gFibre ...............4.3gSare................0.03gINFORMATII ALERGENICE: poate contine urme de migdale, alune, nuci sau fistic.
Mod de utilizare: 
Se pot consuma dupa preferinta, crude sau coapte