Descriere YEO:
Caju Bio, 125 g, Niavis - Disponibil la springfarma.com
Pe YEO găsești Caju Bio, 125 g, Niavis de la NIAVIS, în categoria Nutritie sanatoasa.
Indiferent de nevoile tale, Caju Bio, 125 g, Niavis din categoria Nutritie sanatoasa îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 17.9 Lei
Caracteristicile produsului Caju Bio, 125 g, Niavis
- Brand: NIAVIS
- Categoria: Nutritie sanatoasa
- Magazin: springfarma.com
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Caju Bio, 125 g, Niavis Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Caju Bio, 125 g, Niavis de la springfarma.com rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Beneficii
Caju Bio,
Niavis:Alunele de
Caju au proprietati nutritive valoroase fiind bogate in elemente esentiale precum Cupru, Mangan, Triptofan, Magneziu, Fosfor etc.Ingrediente: 100%
Caju** = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICAInformatii nutritionale/100g:Energie............591kcal / 2454KJGrasimi............53.6g din care grasimi saturate...10.3gCarbohidrati.....28g din care zahar...................9gProteine...........25gFibre ...............4.3gSare................0.03gINFORMATII ALERGENICE: poate contine urme de migdale, alune, nuci sau fistic.Mod de utilizare: Se pot consuma dupa preferinta, crude sau coapte. Se pot adauga la salate, la retete de mancare asiatica, se poate face unt de caju sau se pot adauga la fursecuri, biscuiti si batoane energizante. O gustare sanatoasa poate fi facuta din caju alaturi de alte nuci sau seminte precum si fructele uscate preferate. De asemenea este cunoscuta crema sau smantana de caju ca deliciu in randul celor vegani sau care tin post.Nu se recomada persoanelor care sufera de alergii.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.