Camera Auto DVR Garmin DashCam Mini - Garmin


Camera Auto DVR Garmin DashCam Mini
454.46 Lei

Disponibil

(19-09-2021)
Cumpara de la itarena.ro

Produs vandut de itarena.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara camera auto dvr garmin de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru camera auto dvr garmin

Camera Auto DVR Garmin DashCam Mini support card microSDHC G-sensor Rezolutie camera: 1080p Camp visual: 140 grade Frecventa cadre: pana la 30 cps Dash Cam Auto sync Garmin Drive app.
Aplicaţia va combina şi va organiza în mod automat şi fişierele media pentru a le putea găsi şi vizualiza cu uşurinţă.. În acest mod în cazul unui accident puteţi vedea cu uşurinţă imagini video înregistrate din mai multe unghiuri de vizualizare. aplicaţia utilizează funcţia de sincronizare automată a camerelor de bord pentru a configura o reţea şi a sincroniza înregistrările camerelor.
Dacă utilizaţi mai multe camere de bord Garmin pentru a realiza capturi video în faţa sau în spatele autovehiculului dvs. confortabilă pentru a vizualiza edita şi partaja imaginile video înregistrate de Camera de bord.
Aplicaţia Garmin Drive este soluţia dvs. compatibil pe care rulează aplicaţia Garmin Drive.
Conectivitate confortabilă Tehnologia Bluetooth® încorporată şi conectivitatea Wi-Fi vă permit să încărcaţi înregistrările video salvate pe smartphone-ul dvs.
Obiectivul panoramic de 140 de grade al acestei camere de bord mici înregistrează imagini de ansamblu deosebit de clare la rezoluţie HD 1080p.
Realizaţi înregistrări video de înaltă calitate Nu vă lăsaţi înşelat de dimensiunile mici.
Pentru şi mai multă uşurinţă de utilizare odată montată pe parbriz şi conectată la sursa de alimentare din autovehicul Camera de bord va înregistra şi salva automat imagini video cu accidentele survenite.
O cameră de video de bord mică şi fiabilă care înregistrează accidentele în mod automat

  • Având dimensiunea unei chei de maşină Camera de bord trece practic neobservată pe parbriz
  • Obiectivul cu unghi panoramic de 140 de grade înregistrează imagini video HD 1080p foarte clare.
  • Înregistrează şi salvează automat imagini video cu accidentele survenite
  • Conectivitatea Wi-Fi® încorporată permite încărcarea înregistrărilor video salvate pe smartphone-ul dumneavoastra pe care rulează aplicatia Garmin Drive
  • Funcţia de sincronizare automată a camerei de bord vă permite să controlaţi şi să redaţi înregistrări video de pe un număr de până la patru camere în aplicaţia Garmin Drive
Setaţi-o şi uitaţi de ea Având dimensiunea unei chei de maşină Garmin Dash Cam Mini este suficient de mică pentru a putea fi montată discret în spatele oglinzii retrovizoare.
Camera Auto DVR Garmin DashCam Mini support card microSDHC G-sensor Rezolutie camera: 1080p Camp visual: 140 grade Frecventa cadre: pana la 30 cps Dash Cam Auto sync Garmin Drive app


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse