Descriere YEO:
Pe YEO găsești Carte de bucate. Preparate din de la Prestige, în categoria Gastronomie.
Indiferent de nevoile tale, Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti - Eugenia Iorgoaea din categoria Gastronomie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 45 Lei
Caracteristicile produsului Carte de bucate. Preparate din
- Brand: Prestige
- Categoria: Gastronomie
- Magazin: grupdzc.ro
- Ultima actualizare: 27-11-2024 01:44:15
Comandă Carte de bucate. Preparate din Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Carte de bucate. Preparate din de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Pestele este un tip de carne extrem de pretentios cu un gust intens si un miros special. Pentru a le diminua bucatarii din lumea intreaga folosesc cateva ingrediente secrete condimente si ierburi aromatice care dau o mireasma placuta preparatelor din
peste dar le ofera si o savoare unica putand satisface si cele mai mofturoase papile gustative Busuiocul proaspat confera preparatelor din
peste o inconfundabila aroma mediteraneana. Este un ingredient ideal si in combinatie cu oregano coriandru sau rozmarin. Coriandrul are gustul usor dulce si este folosit in multe mixuri asiatice. Ofera una dintre cele mai puternice si mai intense arome mancarurilor de aceea este o planta aromatica perfecta pentru innobilarea preparatelor din
peste. Se combina bine cu chimionul si ofera un gust senzational preparatelor pregatite la cuptor in special evidentiind gustul si aroma pestelui. Se regaseste in compozitia celor mai multe combinatii de condimente create special pentru peste. Cuisoarele au o aroma puternica si un gust iute intens. Ofera un farmec aparte sosurilor si marinatelor din peste. Frunzele de dafin simbol al nobletii dau si in cazul preparatelor din peste o savoare unica. Feniculul macinat este unul dintre cele mai bune condimente pentru peste. Poate fi utilizat in special pentru pestele gras somon macrou si hering. Se poate adauga si in salatele sau in sosurile care se servesc alaturi de peste. Ghimbirul se numara printre cele mai folosite condimente din bucataria asiatica. Asezoneaza cu succes fructele de mare si pestele. Desi este destul de putin utilizat de amatorii de preparate din peste maghiranul dulce este unul dintre condimentele care se preteaza cel mai bine acestor preparate. Este o planta inrudita cu popularul oregano si este o alegere grozava pentru mancarurile cu peste datorita aromei dulci pe care o impregneaza subtil in carne. Atat semintele cat si frunzele de marar fac pereche buna cu gustul si aroma pestelui in nenumarate preparate si
retete culinare. Semintele de marar pisate se potrivesc de minune cu orice fel de peste. Somonului pare totusi sa ii placa cel mai mult aroma acestei ierburi aromatice. Nucsoara este unul dintre cele mai bune condimente pentru peste in special pentru placintele preparate cu acest tip de carne insa poate fi adaugata si in sosuri. Se impaca excelent si cu fructele de mare. Patrunjelul este o planta aromatica excelenta pentru preparatele din peste. In combinatie cu lamaia si untul patrunjelul contribuie nu doar la aromatizarea subtila si delicata a carnii dar si la fragezirea acesteia. Piperul este condimentul bun la toate. Nu exista mancare si cu atat mai putin tip de peste care sa strambe din nas la aroma indrazneata pe care o ofera acest condiment popular in toate bucatariile lumii. Piperul este unul dintre cele mai populare si mai versatile condimente din bucatarie asa ca se poate combina cu orice ingredient picant si aromat. Singurul lucru de care trebuie tinut cont este cantitatea in care se foloseste. Si rozmarinul face casa buna cu coriandrul in retetele cu peste. Sunt folosite frecvent impreuna in astfel de preparate intrucat reusesc sa exploateze foarte bine aroma carnii si sa o innobileze cu gusturi savuroase . Semintele de mustar sunt condimentele ideale pentru a pregati peste in crusta. Combinatiile mustarului cu piper si oregano fac din preparatele de peste un adevarat deliciu. Turmericul curcuma are gustul piperat si aroma usor lemnoasa. Se potriveste de minune cu majoritatea ierburilor aromate. Are un miros asemanator cu al ghimbirului dar are aroma mai puternica si este mai picant fiind un ingredient din unele varietati de mustar si inclus in lista de condimente care dau gustul specific al sosului Worchestershire. Fasole verde cu ciuperci proaspete Crochete si bulete
chinezesti Coltunasi cu legume Pilaf cu ciuperci si oua Salata de varza dulce Pateuri cu creveti Ciuperci umplute cu spanac Ciuperci umplute cu carne de pasare Ciuperci cu mingi de dovlecei Oua de prepelita si frunze de patrunjel
Preparate din peste cu sos tomat Crap cu aroma de sancea pregatit la abu