Dupa imensul succes din 1975 al Cartii de bucate pentru tinerele gospodine, cumparata de peste 250 000 de amatori ori fini cunoscatori ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit in 1983 cu o varianta imbogatita si cuprinzatoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase editii, si-a depasit propriul record de vanzari si, de aproape 30 de ani, e nelipsita din bucatariile noastre, hranindu-ne deopotriva simturile si nostalgiile. - Smaranda Vultu.
Depinde de abilitatea, experienta si capacitatea celui care se lasa initiat ca reteta sa capete consistenta, forma si savoarea lucrului bun de mancat sau de degustat.
O Carte de bucate e o lume virtuala.
O Carte de bucate e o poveste despre identitate si memorie, in paginile ei cuvintele, ca si mancarurile, poarta amprente nationale sau regionale, chiar si inainte de deveni brand-uri.
Cartea Silviei Jurcovan, acum intr-o noua editie – nu una oarecare, ci una indelung dichisita si eleganta – imagineaza cu drag, cu truda, migala si stiinta un univers al aromelor si al gusturilor din copilaria si tineretea noastra, pe care le vom iubi intotdeauna.
Dupa imensul succes din 1975 al Cartii de bucate pentru tinerele gospodine, cumparata de peste 250 000 de amatori ori fini cunoscatori ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit in 1983 cu o varianta imbogatita si cuprinzatoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase editii, si-a depasit propriul record de vanzari si, de aproape 30 de ani, e nelipsita din bucatariile noastre, hranindu-ne deopotriva simturile si nostalgiile