Casti Sennheiser GSP 300 - Sennheiser


Casti Sennheiser GSP 300
385 Lei

Disponibil

(29-01-2023)
Cumpara de la avmall.ro

Produs vandut de avmall.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara casti sennheiser gsp sennheiser de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru casti sennheiser gsp sennheiser

EXPERIENTA DE GAMING LA ALT NIVELGSP 300 foloseste o tehnologie audio renumita pentru a imbunatati orice sesiune de gaming cu un plus de realism si claritate.
Pregateste-te sa experimentezi jocul la cel mai inalt nivel!.
DISPONIBIL PE MULTIPLE PLATFORMEMultumita PCV 05, poti folosi castile GSP 300 pe multiple platforme precum PC, Mac, console, mobile sau tablete.
Pentru a pune castile pe mute, pur si simplu ridici bratul cu microfon si esti pe modul silentios.
COMUNICARE EXTRA CLARA Pentru o comunicare perfecta in echipa pe timpul meciurilor online, GSP 300 sunt echipate cu un microfon de inalta calitate cu abilitati de reducere a zgomotului de fond si un brat ce taie sunetul respiratiei pentru o comunicare mai clara.
Imbinarea de la cupe, pe bila, permite o mai buna potrivire pe cap.
PERFECT AJUSTATEGSP 300 sunt echipate cu un headband inspirat din aviatie, taiat in doua, ce reduce presiunea pe cap pentru a favoriza confortul pe timpul purtarilor de lunga durata.
Impreuna cu spuma cu memorie din cupele mari, acest model ofera confort superior si o izolare exceptionala de zgomotul ambiental, pentru a-ti permite sa te joci fara a fi deranjat in timpul sesiunlor de gaming.
UN NOU LOOK SI CONFORT SUPERIORPentru cei care isi iau distractia in serios, Sennheiser a adus in joc modelul GSP 300, o pereche de Casti inchise, acustice, intr-un design nou, proaspat, pentru gameri gata sa treaca la nivelul urmator.
S-a trecut la un nivel superior cu bas-ul, pentru a da un surplus de realism jocului si experientei jucatorilor.
EXPERIENTA DE GAMING LA ALT NIVELGSP 300 foloseste o tehnologie audio renumita pentru a imbunatati orice sesiune de gaming cu un plus de realism si claritate


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse