Casti Sennheiser HD6-MIX - Sennheiser


Casti Sennheiser HD6-MIX
661 Lei

Disponibil

(29-01-2023)
Cumpara de la avmall.ro

Produs vandut de avmall.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara casti sennheiser hd6-mix sennheiser de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru casti sennheiser hd6-mix sennheiser

Concepute pentru a satisface nevoile unui tehnician de sunet profesional, HD 6 Mix ofera un sunet reprodus exact si echilibrat pe deplin conform standardelor cu care ne-a obisnuit Sennheiser. 6.3 N- lungime cablu (inlocuibil): 1.5-3 m cablu spiralat; 3 m cablu drept, pe o singura parte- conector : jack 3.5 mm si adaptor 3.5 mm / 6.3 mm- greutate : 264 gLivrarea include:- 1 HD 6 Mix- 2 Kevlar-coated cables, coiled and straight- 1 adaptor to 6.3 mm stereo jack plug- 2 pairs of ear pads, soft velours and leatherette- 1 protective carrying case.
Izolarea acustica fata de zgomotele ambientale este un foarte buna astfel incat utilizatorul sa se poata concentra pe gasirea mixarii perfecte.
Facilitati:- sunet echilibrat, precis cu sistem acustic patentat de Sennheiser.- confectionate din materiale rezistente, de inalta calitate pentru a garanta ani de utilizare.- design eliptic, circumaural pentru maxim confort si izolare acustica excelenta.- impedanta de 150 Ohmi pentru o compatibilitate optima cu echipamentele de studio.- cablu ranforsat cu Kevlar, pe o singura parte ce se poate atasa la oricare cupa a castii (inclus in livrare cablu spiralat si cablu drept).- livrarea include o geanta de protectie si transport.
Caracteristici tehnice:- impedanta nominala : 150 Ohmi- raspuns in frecventa : 8-30.000 Hz- presiune acustica : 112 dB (1kHz/1 Vrms)- distorsiuni THD :0,1 % (1 kHz, 100 dB SPL)- putere difuzoare : 500 mW- cuplare cu urechea : circumaural- presiune de contact : aprox.
Pernele castilor sunt moi si rezistente, asigurand utilizatorului un confort sporit pentru perioade indelungate de utilizare.
Construite din piese usoare si robuste, HD 6 Mix au fost concepute pentru a rezista ani de zile in munca de studio.
Concepute pentru a satisface nevoile unui tehnician de sunet profesional, HD 6 Mix ofera un sunet reprodus exact si echilibrat pe deplin conform standardelor cu care ne-a obisnuit Sennheiser


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse