Casti Sennheiser Urbanite XL - Sennheiser


Casti Sennheiser Urbanite XL
850.25 Lei

Disponibil

(29-01-2023)
Cumpara de la avmall.ro

Produs vandut de avmall.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara casti sennheiser urbanite sennheiser de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru casti sennheiser urbanite sennheiser

BAS PROFUND SI CALITATE FARA COMPROMISUrbanite XL sunt concepute special pentru a livra o experienta audio memorabila, care reflecta know-how-ul Sennheiser in redarea impecabila a sunetului.
Indiferent daca plecati in concediu sau doar pana la locul de munca, Urbanite XL pot fi mereu cu dumneavoastra fara prea mare efort.
FRUMOASE SI UTILEUrbanite XL sunt oferite in mai multe culori elegante, dar adevarata lor frumusete se regaseste in filozofia de design mai dur este mai bun, caracteristica ce contribuie la aspectul de produs fiabil si foarte rezistent..
Exista versiuni dedicate pentru terminale iOS si Android, asigurand astfel satisfactii auditive si usurinta in utilizare indiferent de terminalul la care sunt conectate.
INTOTDEAUNA GATA DE ACTIUNEUrbanite XL ofera o flexibilitate extraordinara in utilizare, fiind pliabile si foarte usor de depozitat in saculetul de transport cu care vin in pachet.
Constructia robusta a modelului Urbanite XL ofera o fiabilitate si durabilitate pentru multi ani, in structura de rezistenta a castilor fiind utilizate materiale premium precum otelul inoxidabil si duraluminiul.
CONFORT HIGH-TECHUrbanite XL sunt confortabile pe toate urechile si vin dotate cu cablu detasabil si telecomanda cu trei butoane si microfon integrat.
Modelul XL ofera bas profund pastrand in acelasi timp claritate excelenta pe intreaga plaja de frecvente.
CALITATEA CONSTRUCTIEI REFLECTA FIABILITATEAMaterialele utilizate in Urbanite XL sunt alese cu cea mai mare grija.
BAS PROFUND SI CALITATE FARA COMPROMISUrbanite XL sunt concepute special pentru a livra o experienta audio memorabila, care reflecta know-how-ul Sennheiser in redarea impecabila a sunetului


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse