Ceai antidiabetic, 50 g, Stef Mar Valcea Ceai antidiabetic
În mod tradițional, ceaiul conține o combinație de 10 plante care acționează ca adjuvant în tratarea diabetului zaharat: scade nivelul glucozei și colesterolului din sânge și stimulează funcțiile pancreasului.
Compoziție:
Afine, dude, nuci, teci de fasole, urzică, mesteacăn, rădăcină de brusture, salvie, coada calului, Ceai verde.
Mod de preparare:
Infuzie - se prepară din 2 lingurițe de plantă adăugate la 250 ml apă clocotită; se lasă 10-15 minute, după care se strecoară și se beau 3 căni pe zi înainte de mesele principale.
Tratamentul durează 6 luni sau la recomandarea medicului.
Contraindicații:
Alergie la oricare dintre componentele produsului; sarcină, alăptare, copiilor sub 5 ani.
Prezentare:
50 g.
Pulberea se ține sub limbă timp de 10 minute după care se înghite cu apă.
Dacă valoarea glicemiei depășește 200 se poate suplimenta cu 1-2 căni.
Macerat la rece - se prepară din 2 lingurițe de plantă adăugate la 250 ml apă, se lasă la temperatura camerei timp de 6-8 ore, apoi se strecoară și se beau pe stomacul gol 3 căni pe zi, înaintea meselor principale.
Pulbere - se macină cu o râșniță electrică până se obține o pulbere; se ia câte o linguriță pe zi pe stomacul gol.
Ceai antidiabetic, 50 g, Stef Mar Valcea Ceai antidiabetic
În mod tradițional, ceaiul conține o combinație de 10 plante care acționează ca adjuvant în tratarea diabetului zaharat: scade nivelul glucozei și colesterolului din sânge și stimulează funcțiile pancreasului.
Compoziție:
Afine, dude, nuci, teci de fasole, urzică, mesteacăn, rădăcină de brusture, salvie, coada calului, Ceai verde.
Mod de preparare:
Infuzie - se prepară din 2 lingurițe de plantă adăugate la 250 ml apă clocotită; se lasă 10-15 minute, după care se strecoară și se beau 3 căni pe zi înainte de mesele principale