Ceai verde Sencha vrac, bio, 85g, Aromandise -Ceai verde sencha, japonez, bio- Sencha are proprietăți stimulatoare și revigorante care ajută la rezistența oboselii fizice și mentale. Ceaiul verde Sencha, făcut din lăstari tineri, este un gest cu adevărat tradițional de plăcere zilnică pentru japonezi. Proaspătă și ierboasă, Sencha își are locul în viața noastră de zi cu zi! Cultivat în Uji, Japonia, pământul istoric al ceaiului verde japonez, acest Ceai verde Sencha a fost cultivat din tată în fiu de generații: o lucrare de măiestrie realizată manual pentru a vedea plantele de Ceai crescând. Ceaiurile japoneze organice vă invită să călătoriți în țara soarelui răsare cu arome și mirosuri. Descoperiți ceaiurile tradiționale din Uji, Japonia. Provine din soiurile: Yabukita, Saemidori, Yutakamidori.
Produs certificat ecologic 85g Fabricat in Japonia..
A se pastra in loc uscat si racoros.
Dupa strecurarea primei infuzii, se poate face a doua infuzie din aceleasi frunze, turnati iar apa fierbinte peste frunze si lasati iar la infuzat 1 minut.
Se lasa la infuzat 1 minut.
Se recomanda infuzarea la 4g de Ceai in 400ml de apa fierbinte (1g de Ceai la 100ml de apa fierbinte).
Doza recomandata pe zi este de 2.5g.
Mod de preparare: infuzie in apa fierbinte. Ceaiul nostru verde Sencha a fost votat cel mai bun produs organic al anului 2017! Ingrediente: frunze de Ceai verde* * = din agricultura ecologica.
Ceai verde Sencha vrac, bio, 85g, Aromandise -Ceai verde sencha, japonez, bio- Sencha are proprietăți stimulatoare și revigorante care ajută la rezistența oboselii fizice și mentale. Ceaiul verde Sencha, făcut din lăstari tineri, este un gest cu adevărat tradițional de plăcere zilnică pentru japonezi. Proaspătă și ierboasă, Sencha își are locul în viața noastră de zi cu zi! Cultivat în Uji, Japonia, pământul istoric al ceaiului verde japonez, acest Ceai verde Sencha a fost cultivat din tată în fiu de generații: o lucrare de măiestrie realizată manual pentru a vedea plantele de Ceai crescând. Ceaiurile japoneze organice vă invită să călătoriți în țara soarelui răsare cu arome și mirosuri. Descoperiți ceaiurile tradiționale din Uji, Japonia. Provine din soiurile: Yabukita, Saemidori, Yutakamidori