CHANTE CLAIR SGRASSATORE UNIVERSALE DEGRESANT UNIVERSAL DEZINFECTANT - CHANTE CLAIR


CHANTE CLAIR SGRASSATORE UNIVERSALE DEGRESANT UNIVERSAL DEZINFECTANT
12 Lei

Disponibil

(08-08-2022)
Cumpara de la 1001cosmetice.ro

Produs vandut de 1001cosmetice.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara chante clair sgrassatore chante clair de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru chante clair sgrassatore chante clair

Degresantul UNIVERSAL DEZINFECTANT cu o eficacitate de 99.9%, este un produs puternic, eficient, ideal pentru dezinfectarea si curatarea temeinica a murdariei, a celor mai rezistente urme de grasime, chiar si a obiectelor care vin in contact cu copiii cum ar fi: jucariile, scaunul pentru masa, masa pentru joaca, etc.
Nu inspirati vaporii pulverizati.   .
Produs foarte puternic! A nu se ingera! A se pastra departe de accesul copiilor! Evitati contactul cu ochii! In caz contrar clatiti cu apa, iar daca iritatia persista consultati medicul si prezentati ambalajul.
Efectul DEZINFECTANT se obtine in 10-15 minute de la pulverizare.
Instructiuni de utilizare: Se pulverizeaza produsul pe suprafata de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde apoi clatiti cu un burete sau o laveta umeda.
Pentru alte suprafete decat cele indicate mai sus, verificati intotdeauna sa nu existe probleme de decolorare.
Poate fi folosit si pe imbracaminte pentru petele dificil de indepartat (efectuati un test de rezistenta la culoare inainte de spalare).
Combina actiunea efectiva de degresare cu dezinfectarea tuturor suprafetelor tratate: in bucatarie: hote, cuptoare, sobe, frigidere, masini de taiat; in baie: toate obiectele sanitare, mobilier de birou, spatii publice, masini etc.
Degresantul UNIVERSAL DEZINFECTANT cu o eficacitate de 99.9%, este un produs puternic, eficient, ideal pentru dezinfectarea si curatarea temeinica a murdariei, a celor mai rezistente urme de grasime, chiar si a obiectelor care vin in contact cu copiii cum ar fi: jucariile, scaunul pentru masa, masa pentru joaca, etc


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse