CHANTE CLAIR SGRASSATORE UNIVERSALE DEGRESANT UNIVERSAL - CHANTE CLAIR


CHANTE CLAIR SGRASSATORE UNIVERSALE DEGRESANT UNIVERSAL
12 Lei

Disponibil

(08-08-2022)
Cumpara de la 1001cosmetice.ro

Produs vandut de 1001cosmetice.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara chante clair sgrassatore chante clair de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru chante clair sgrassatore chante clair

&nbsp
CHANTE CLAIR Con Bicarbonato este un produs special creat pentru curatenia bucatariei, cu bicarbonat pentru degresare si indepartarea petelor in profunzime.
Mod de folosire: pulverizati pe suprafata de curatat si stergeti cu o laveta umeda se recomanda a se face inainte o proba pe o suprafata putin vizibila a nu se folosi pe lemn melaminat sau tratat cu uleiuri a nu se lasa la indemana copiilor provoaca iritarea grava a ochilor a nu se folosi impreuna cu un alt produs; poate elibera gaze periculoase.
Ideal pentru indepartarea petelor dificile de grasime, mancarii arse, petelor de ulei, murdariei intarite. indeparteaza rapid murdaria din bucatarie (urmele proaspete de mancare, grasime), lasand un parfum placut.
Ideal pentru: hote, cuptoare, gratare, tigai, suprafete de lucru, bucatarii profesionale, tesaturi cu pete dificile. indeparteaza usor grasimea si murdaria zilnica dupa o singura aplicare, lasand suprafetele stralucind de curatenie si fara urme, cu un miros placut fresh de lunga durata. &nbsp
CHANTE CLAIR Con Bicarbonato este un produs special creat pentru curatenia bucatariei, cu bicarbonat pentru degresare si indepartarea petelor in profunzime


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse