Descriere YEO:
Pe YEO găsești CHOCO VEGAN MASALA (CIOCOLATA CALDA) de la Hiper Ambrozia, în categoria Health & Beauty.
Indiferent de nevoile tale, CHOCO VEGAN MASALA (CIOCOLATA CALDA) - 200g - Hiper Ambrozia din categoria Health & Beauty îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 31.95 Lei
Caracteristicile produsului CHOCO VEGAN MASALA (CIOCOLATA CALDA)
- Brand: Hiper Ambrozia
- Categoria: Health & Beauty
- Magazin: minuneanaturii.ro
- Ultima actualizare: 27-11-2024 01:44:15
Comandă CHOCO VEGAN MASALA (CIOCOLATA CALDA) Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda CHOCO VEGAN MASALA (CIOCOLATA CALDA) de la minuneanaturii.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
CHOCO VEGAN MASALA (
CIOCOLATA CALDA) -
200g -
Hiper Ambrozia VEGAN MASALA – 3 dorinte intr-un singur pahar Ingrediente Ciocoalta calda Vegan Massala: zahar din flori de cocos, lapte instant de soia (nemodificata genetic), cacao naturala cu continut redus de grasime (12 %), cardamom, anason stelat, cuisoare, ghimbir, coriandru, scortisoara. Mod de preparare: Intr-un recipient termorezistent se adauga 50gr de produs, apoi se completeaza cu 300/350ml apa fierbinte si se omogenizeaza pana la incorporare.
VEGAN MASALA – 3 dorinte intr-un singur pahar VEGAN MASALA este un produs original care imbina aromele Asiei, pe gustul European. Prin combinatia aromelor trezeste simturile, incalzeste inima si exalta mintea. Fiecare ingredient are o personalitate foarte puternica si o istorie faimoasa in ceea ce priveste celebrarea vietii: Ghimbirul Are aproape 500 de compusi identificati, multi cu activitati biologice cunoscute, actionand in mod complementar pentru a produce beneficii biologice profunde. Are efect de Viagra, cercetatarile stiintifice efectuate asupra ghimbirului atesta faptul ca aceasta planta aromatica este utila persoanelor care sufera de tulburari sexuale. Potrivit specialistilor efectul „viagra” al ghimbirului poate imbunatati viata sexuala. Reduce prostaglandinele care sensibilizeaza receptorii durerii din terminatiile nervoase, demonstrand efecte puternic analgezice. Cardamomul Cardamomul este considerat ca fiind „regina condimentelor’’. Arabii o denumeau si „ Planta iubirii”, de aici efectele afrodisiace (nu intamplator este mentionata si in cele “O mie si una de nopti“). Potenteaza calitatile stimulatoare ale cafelei, ii imbogatesc aroma si ii reduc din toxicitate. Scortisoara Este cel mai vechi ingredient din lume. Scortisoara stimuleaza activitatea cerebrala si actioneaza ca un tonic. Ajuta la indepartarea tensiunii nervoase si are efecte benefice asupra memoriei. Scortisoara ajuta la eliminarea impuritatilor din sange si la circulatia sangvina, fiind astfel un puternic energizant natural. Cuisoare Sunt considerate printre cele mai puternice dezinfectante si antioxidante naturale, avand si alte calitati curative importante. Simpla enumerare a lor este impresionanta, cuisoarele find antiseptice, antiparazitare, antibacteriene, antifungice, antivirale, anestezice, analgezice (calmeaza durerea), antiinflamatorii, tonice, stomahice(favorizeaza digestia), carminative(antibalonare), antiulceroase, antitrombotice, antioxidante si anticancerigene. Cuisoarele stimuleaza masculinitatea, iar majoritatea specialistilor recomanda chiar un ceai din cuisoare combinate cu ceai negru iar efectul afrodisiac este garantat. Zahar din flori de cocos De ce zaharul de cocos??? Asupra zaharului alb nu exista nici macar un singur studiu de specialitate care sa ateste prezenta unui efect benefic asupra sanatatii corpului uman. Vom cita un renumit cercetator japonez in domeniul nutritiei „Zaharul alb este fara indoiala ucigasul nr.1 din istoria umanitatii – mult mai letal decat opiul sau radiatiile radioactive” — Sakurazawa nutritionist japonez. Acest tip de zahar se obtine din seva florii de palmier. Procesul este urmatorul: florile se cresteaza si lichidul care curge din ele este colectat in containere. Aceasta seva este incalzita pentru ca apa sa se evapore, iar la final sa ramana zaharul de cocos. Drept urmare, zaharul de cocos isi pastreaza mare parte din nutrienti: fier, zinc, calciu, potasiu, polifenoli si antioxidanti. Datorita unei fibre pe care o are in compozitie, numita inulina, are si un indice glicemic mult mai mic decat al zaharului obisnuit (35 comparativ cu 60). Si continutul de fructoza al zaharului de cocos este mai mic decat al altor indulcitori. Spre exemplu, nectarul de agave este 90% fructoza, pe cand zaharul de cocos este doar 45%. Gustul de zahar de cocos variaza in functie de speciile de palmieri folosite, insa, in principiu, se aseamana cu gustul zaharului brun, avand note de caramel. Anason Stelat Asa dupa cum ii spune si numele, anasonul stelat este o bijuterie vegetala, de o frum