CIOCOLATA ALBA CU CEREALE EXPANDATE FARA GLUTEN, ECO-BIO 100g - NATURATA Un vis de ciocolată (albă): Varietatea delicată, netedă „Crunchy Crisp” este cremoasă și crocantă în același timp, datorită crocantei de CEREALE crocante.
Ingrediente Zahar de trestie crud *, unt de cacao *, lapte praf integral *, lapte praf degresat *, CEREALE crocante * 4% (orez *, zahăr de trestie crud *, porumb *, sare), vanilie bourbon măcinată * Alergeni : Lapte și produse lactate, inclusiv lactoză Mod de utilizare O gustare sanatoasa FARA gluten! Mod de prezentare: Tableta a 100 grame CIOCOLATA ALBA CU CEREALE EXPANDATE FARA GLUTEN, ECO-BIO 100g - NATURATA Alege acum CIOCOLATA ALBA CU CEREALE EXPANDATE FARA GLUTEN, ECO-BIO 100g - NATURATA si bucura-te de beneficii!.
Un număr de urmărire tipărit pe ambalaj vă permite să aflați mai multe pe www.myclimate.org. sprijină un proiect de protecție a climei în Peru.
Achiziția dvs. În cazul bomboanelor de bază, CO2 generat în timpul procesului de producție și transport este compensat financiar în cooperare cu myclimate.
Aceasta înseamnă că CIOCOLATA este garantată fără agenți auxiliari modificați genetic și are în plus o aromă superioară. În CIOCOLATA Naturata, lecitina din soia este înlocuită cu unt de cacao.
G arantat fără GM și neutru din punct de vedere climatic, prin compensare prin myclimate.
Bucurându-vă de CIOCOLATA Naturata, vă jucați rolul în promovarea unei colaborări corecte.
Marca independentă Fairtrade garantează consumatorului că zahărul și cacaoa din această ciocolată respectă standardele internaționale Fairtrade.
Naturata obține cacao de la un partener care furnizează cacao premium de la cooperativele Fairtrade „Norandino” din nordul Peru și „Cooproagro” din Republica Dominicană.
Acest lucru provine din proiectul micilor fermieri „Manduvirá” din Paraguay.
Zaharul crud din trestie este folosit ca indulcitor.
Ca și în cazul tuturor ciocolatelor Naturata, rețeta naturală conține doar ingrediente Fairtrade din producție ecologică 100% certificată fără arome artificiale sau emulgatori! Caracteristici: Materiile prime din producția ecologică certificată stau la baza întregii ciocolate Naturata.
Secretul senzației de topire în gură și gustul unic constă în procesul special de fabricație: în tradiția elvețiană, ciocolaterii cu înaltă calificare au creat o ciocolată care se topește pe limbă, datorită procesului de sufocare deosebit de lung.
Mai mult, această tentație de ciocolată este fără gluten.
CIOCOLATA ALBA CU CEREALE EXPANDATE FARA GLUTEN, ECO-BIO 100g - NATURATA Un vis de ciocolată (albă): Varietatea delicată, netedă „Crunchy Crisp” este cremoasă și crocantă în același timp, datorită crocantei de CEREALE crocante