CIOCOLATA NEAGRA CU CARAMEL SI SARE DE MARE, ECO-BIO 100g - NATURATA O senzație specială de gust: varietatea de ciocolată neagră `CARAMEL și sare` combină CIOCOLATA neagră netedă și caramelul tentant de dulce cu o notă de sare.
Ingrediente Masă de cacao *, zahăr de trestie crud *, unt de cacao *, CARAMEL * 10% (zahăr de trestie crud *, lapte integral *, BUTTER *, sirop de glucoză *), SARE de mare, vanilie bourbon măcinată * Alergeni : Lapte și produse lactate, inclusiv lactoză Mod de utilizare O gustare sanatoasa! Mod de prezentare: Tableta a 100 grame CIOCOLATA NEAGRA CU CARAMEL SI SARE DE MARE, ECO-BIO 100g - NATURATA Alege acum CIOCOLATA NEAGRA CU CARAMEL SI SARE DE MARE, ECO-BIO 100g - NATURATA si bucura-te de beneficii!. sprijină un proiect de protecție a climei în Peru.
Achiziția dvs. În cazul bomboanelor de bază, CO2 generat în timpul procesului de producție și transport este compensat financiar în cooperare cu myclimate.
Aceasta înseamnă că CIOCOLATA este garantată fără agenți auxiliari modificați genetic și are, în plus, o aromă superioară. În CIOCOLATA Naturata, lecitina din soia este înlocuită cu unt de cacao.
Garantat fără GM și neutru din punct de vedere climatic, prin compenSARE prin myclimate.
Bucurându-vă de CIOCOLATA Naturata, vă jucați rolul în promovarea unei colaborări corecte.
Marca independentă Fairtrade garantează consumatorului că zahărul și cacaoa din această ciocolată respectă standardele internaționale Fairtrade.
NATURATA obține cacao de la un partener care furnizează cacao premium de la cooperativele Fairtrade „Norandino” din nordul Peru și „Cooproagro” din Republica Dominicană.
Acest lucru provine din proiectul micilor fermieri „Manduvirá” din Paraguay.
Zaharul crud din trestie este folosit ca indulcitor.
Ca și în cazul tuturor ciocolatelor Naturata, rețeta naturală conține doar ingrediente Fairtrade din producție ecologică 100% certificată fără arome artificiale sau emulgatori! Caracteristici: Materiile prime din producția ecologică certificată stau la baza întregii ciocolate Naturata.
Secretul senzației de topire în gură și gustul unic constă în procesul special de fabricație: în tradiția elvețiană, ciocolaterii cu înaltă calificare au creat o ciocolată care se topește pe limbă, datorită procesului de sufocare deosebit de lung.
CIOCOLATA NEAGRA CU CARAMEL SI SARE DE MARE, ECO-BIO 100g - NATURATA O senzație specială de gust: varietatea de ciocolată neagră `CARAMEL și sare` combină CIOCOLATA neagră netedă și caramelul tentant de dulce cu o notă de sare