Prin metoda sararii umede si a afumarii la rece s-a obtinut un produs crocant la exterior si fraged in interior.
Datorita folosirii la afumare a lemnului de esenta tare, aspectul exterior al produsului are o culoare brun roscata si un gust aparte.
Clientii nostrii au prins gustul produsului si il cauta in magazine,folosindu l la prepararea renumitei mancari ""fasole cu Ciolan "", de asemeni recomandam Ciolan tras la protap sau rotisor.
Consumand produsul romanesc ""Ciolan afumat"", un produs de calitate, o sa obtineti preparate savuroase si nu ve ti regreta..
Prin metoda sararii umede si a afumarii la rece s-a obtinut un produs crocant la exterior si fraged in interior.
Datorita folosirii la afumare a lemnului de esenta tare, aspectul exterior al produsului are o culoare brun roscata si un gust aparte.
Clientii nostrii au prins gustul produsului si il cauta in magazine,folosindu l la prepararea renumitei mancari ""fasole cu Ciolan "", de asemeni recomandam Ciolan tras la protap sau rotisor.
Consumand produsul romanesc ""Ciolan afumat"", un produs de calitate, o sa obtineti preparate savuroase si nu ve ti regreta.