Cumpara de la grupdzc.ro

Cum invatam. De ce este creierul uman mai performant decat orice computer... deocamdata - Stanislas Dehaene - Litera


Cum invatam. De ce este creierul uman mai performant decat orice computer... deocamdata - Stanislas Dehaene
55.99 Lei

Disponibil

(18-11-2024)
Cumpara de la grupdzc.ro

Produs vandut de grupdzc.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara cum invatam. de litera de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru cum invatam. de litera

Cartea aceasta de o mare bogatie informationala reprezinta o calatorie de cunoastere a felului in care creierul uman isi dezvolta sofisticatele mecanisme de invatare inca dinainte de nastere un proces care continua de altfel pe tot parcursul vietii adulte.
A scris peste 15 carti dedicate cercetariilor efectuate in domeniile sale stiintifice de interes..
este presedintele Consiliului Stiintific al Ministerului francez al Educatiei.
Din 2017 preda la prestigioasa institutie academica de invatamant universitar Coll ge de France la Paris.
este directorul Laboratorului de Neuroimagistica Cognitiva de la Saclay Franta sub egida Institutului Frederic Joliot.
Cercetarile sale inovatoare l-au consacrat printre expertii mondiali de prim rang in domeniul neurostiintelor.
Domeniile sale de interes acopera studiul modelelor neuronale ale cognitiei umane bazele citirii cognitia numerica corelarile neurale ale constiintei reprezentarile matematice si bazele invatarii.
Booklist Stanislas Dehaene este un renumit cercetator francez contemporan expert in neurostiinte cognitive.
creierul bebelusului este in mod special extraordinar si nicidecum tabula rasa Portretul facut de Dehaene creierului uman este fascinant.
Publishers Weekly Dehaene examineaza riguros capacitatea noastra de a invata.
The New York Times Book Review O carte cu o abundenta de informatii pentru educatori parinti si toti cei interesati despre cum sa-si insuseasca eficient cunostintele.
Explicatiile sale cu privire la functionarea de baza a creierului reprezinta un excelent punct de pornire.
De fapt invatarea e un fel de cutie neagra pe care Dehaene o analizeaza ca sa aduca la lumina secretele extraordinare pe care le contine...
Pare ceva atat de obisnuit caci toata lumea trece prin acest proces.
Autor laureat al The Brain Prize The Brain Prize in 2014 pentru cercetarile de pionierat privind mecanismele cerebrale superioare care stau la baza unor functii umane atat de complexe precum alfabetizarea calculul comportamentul motivat si cognitia sociala Exista cuvinte care ne sunt atat de familiare incat par mai degraba sa ascunda si mai putin sa clarifice sensul lor de baza iar invatarea este un exemplu graitor.
Descoperirile sale sunt derivate dintr-o sustinuta cercetare de laborator prin tehnici imagistice de ultima generatie in neurostiinte prin conectarea si oglindirea modelelor computationale prin care algoritmii matematici cunosc lumea la functionarea proceselor din creierul uman prin experimente psihologice riguroase.
Care este importanta unei astfel de descoperiri Printre altele faptul ca invatarea acest complex proces prin care creierul elaboreaza modele ale lumii exterioare cuprinde arii despre care avem mai degraba prejudecati decat certitudini stiintifice.
creierul unui nou nascut are deja capacitatea de a evalua mediul inconjurator de a face deductii in primele luni de viata de a cerceta si de a intelege complicatele procese fizice si psihologice ale realitatii.
Nicidecum sustine expertul francez bebelusii sunt de fapt niste mici experti in chestiuni de fizica probabilitati si intuitii psihologice.
Inca de la bun inceput Dehaene ne arata ca notiunea de invatare este tributara unei cunoasteri inexacte pornind chiar de la ideea larg raspandita ca creierul unui bebelus este un fel de spatiu virgin o tabula rasa in care influenta mediului inconjurator va modela evolutia sa dupa nastere.
Stanislas Dehaene unul dintre expertii mondiali de prim rang in neurostiinte isi dedica bogata experienta de cercetator multidisciplinar studiului unui concept despre care toti credem ca stim destul de multe invatarea.
Cartea aceasta de o mare bogatie informationala reprezinta o calatorie de cunoastere a felului in care creierul uman isi dezvolta sofisticatele mecanisme de invatare inca dinainte de nastere un proces care continua de altfel pe tot parcursul vietii adulte


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse