Descriere YEO:
Cum sa ne eliberam de - Disponibil la librex.ro
Pe YEO găsești Cum sa ne eliberam de de la Trei, în categoria Psihanaliza.
Indiferent de nevoile tale, Cum sa ne eliberam de frica de ceilalti din categoria Psihanaliza îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 47.2 Lei
Caracteristicile produsului Cum sa ne eliberam de
- Brand: Trei
- Categoria: Psihanaliza
- Magazin: librex.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Cum sa ne eliberam de Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Cum sa ne eliberam de de la librex.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Frica imbraca multe forme. Si, conform celor mai acceptate studii, ea provine din vremuri ancestrale. Insa cea mai invalidanta este
frica de semenii nostri, de judecata acestora. Ea ne impiedica de cele mai multe ori sa ducem o viata personala infloritoare si sa excelam in cariera, sa ne diversificam si dezvoltam interesele. Se poate manifesta in multiple feluri – de la trac, aprehensiune, timiditate, pana la anxietate si fobie sociala si un stil de personalitate evitant. Pe langa descrierile simptomelor, chestionare, numeroase exemple noi si solutii practice pentru debarasarea de
frica, noul volum, revizuit si adaugit, le ofera cititorilor o perspectiva asupra fricii de
ceilalti in secolul XXI, cand coordonatele sociale se schimba cu rapiditate si lumea virtuala a retelelor de socializare este tot mai prezenta in vietile noastre. Anxietatea sociala si manifestarile ei (comportamentale, emotionale sau cognitive) par sa apartina patrimoniului uman: functia sa a fost, fara indoiala, importanta pentru conservarea indivizilor si a speciei; ea este normala la copilul aflat in intervalul dintre 8 luni si 2 ani. In unele cazuri, aceasta mostenire umana se transmite cam prea apasator si se pare ca exista o predispozitie spre anxietate sociala.... Comportamentele parentale pot si ele accentua aceste tendinte sau pot genera ele insele anxietate sociala. In sfarsit, componentele culturale (sexul, nationalitatea, epoca, tehnologiile digitale etc.) pot agrava sau simplifica acest tablou... Dar, ceea ce conteaza cel mai mult pentru anxiosii social este prezentul si viitorul lor, cu alte cuvinte, capacitatea lor de a evolua, de a se schimba. Ce putem face in acest sens? – Autorii Christophe André este un renumit psihiatru, psihoretapeut si profesor de psihologie clinica francez. Printre cartile sale traduse la Editura Trei se numara: Imperfecti, liberi si fericiti, Despre arta fericirii, Ma vindec de complexe si deprimari, Noile personalitati dificile, Secretele consolarii, Programul meu antidepresie. Patrick Légeron este psihiatru la Spitalul Sainte-Anne din Paris si fondatorul cabinetului Stimulus, pentru consilierea personalului confruntat cu stresul in organizatii. Antoine Pelissolo este doctor in medicina, psihiatru si profesor de psihiatrie la Universitatea Paris Est Créteil.