Descriere YEO:
Pe YEO găsești Dacia Plant Ceai de Armurariu, de la DACIA PLANT, în categoria Vitamine si suplimente.
Indiferent de nevoile tale, Dacia Plant Ceai de Armurariu, 100g din categoria Vitamine si suplimente îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 5.9 Lei
Caracteristicile produsului Dacia Plant Ceai de Armurariu,
- Brand: DACIA PLANT
- Categoria: Vitamine si suplimente
- Magazin: springfarma.com
- Ultima actualizare: 19-11-2024 01:43:13
Comandă Dacia Plant Ceai de Armurariu, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Dacia Plant Ceai de Armurariu, de la springfarma.com rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Beneficii
Dacia Plant Ceai de
Armurariu:protejarea si regenerarea celulelor hepatice;indepartarea compusilor toxici din ficat; - tonifierea ficatului;sustinerea si normalizarea functiilor hepatice;protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a radicalilor liberi, cauzati de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi.Actuni: - hipocolesterolemiant; galactogog; neurotrofic si neuroprotector; antitumoral;plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic, sunt conforme cu standardele de calitate europene;Nu contine coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.Ingrediente
Dacia Plant Ceai de
Armurariu:
Armurariu (Silybum marianum) - fructe.Mod de administrare
Dacia Plant Ceai de Armurariu:Intern: Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.