Michael Moss este laureat al Premiului Pulitzer.
The New York Times.
Si are dreptate.
The Wall Street Journal Moss argumenteaza ca liberul-arbitru este o iluzie cel putin in ce priveste anumite alimente.
Captivanta.
Relatare captivanta despre batalii duse in instanta campanii de marketing inselatoare si cele mai recente descoperiri stiintifice din domeniul alimentatiei care au provocat actuala criza de sanatate publica din multe tari ale lumii cartea ne arata de ce este mai important ca oricand sa stim cu ce ne hranim de fapt si cum actioneaza industria alimentara pentru a ne determina sa mancam cat mai mult.
In paralel cu aceste eforturi sustinute incidenta obezitatii mai ales in randul populatiei tinere continua sa creasca.
Cunoscand aceste lucruri marile companii producatoare de alimente si laboratoarele de chimie alimentara au creat numerosi aditivi si apeleaza la tot felul de subterfugii comerciale cu scopul de a ne face tot mai Dependenti de produsele lor.
Traducere din limba engleza si note de Oana Gavrila Reporterul american de investigatii si laureat al Premiului Pulitzer Michael Moss ne dezvaluie in lucrarea de fata ceea ce oamenii de stiinta si lumea medicala stiu deja de mai multe decenii si anume ca unele alimente au o capacitate de a crea dependenta mai mare decat cea a tigarilor a drogurilor sau a alcoolului.
Michael Moss este laureat al Premiului Pulitzer