Descriere:Deshidratarea este o metoda excelenta pentru a obtine produse uscate de inalta calitate.
Siguranta termica impotriva supraincalziriiDIMENSIUNI SI SPECIFICATII Putere de intrare: 240 W Lungimea cablului de alimentare: 1,15 m Dimensiuni: 268 x 268 x 212 mm Greutate: 1,83 kg Tensiune si frecventa: 220-240 V, 50/60 Hz.
Capacul si tavile transparente fac posibila verificarea procesului de uscare in orice moment.
Este foarte usor si rapid in acelasi timp!Caracteristici tehnice Display LED cu iluminare din spate Control electronic al temperaturii 35-70°C Temporizator de oprire electronic 5 tavi de uscare reglabile pe inaltime Diametrul tavii de uscare: 255 mm Inaltimea disponibila pe nivel: 1,5 pana la 2,8 cm Un ventilator integrat ajuta la o uscare uniforma la toate nivelele.
Intreaga operatiune este afisata pe afisajul LED si o puteti regla convenabil dupa cum este necesar.
Ce se poate deshidrata (lista nu este completa):Carne uscata Orice fel de fructe Legume si ciuperci Ierburi Flori Prajituri, clatite, terciCONTROL SIMPLU SI CLAR Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la setarile complicate! Taiati ingredientele, puneti-le pe tavi si cu trei butoane controlati temperatura pe care o permit in intervalul 35-70°C, timpul si numaratoarea inversa a acesteia pentru oprirea automata.
Imaginatia nu are limite si pot fi folosite pentru a face amestecuri de condimente, arome, ceaiuri, chipsuri sau pot fi adaugate in uleiuri sau terci, iaurt, lapte, biscuiti si multe altele.
Produsele uscate pot fi folosite in mai multe moduri, in functie de daca uscati alimente dulci sau sarate.
Va puteti bucura de tot ceea ce va place sau puteti usca o recolta mare din gradina pentru gustare ulterioara. .
O GAMA LARGA DE INGREDIENTE.
Te vei bucura mereu de delicatesele tale uscate preferate stiind ca sunt facute din cele mai bune bucati pe care le-ai cules chiar tu, le-ai cumparat de pe piata sau magazin si apoi le-ai uscat, fara a adauga substante chimice, conservanti, coloranti si exces de zahar sau sare.
Datorita efectului aerului cald, produsele alimentare pierd umiditate, dar nu si substante cu valoare nutritiva, cum ar fi vitaminele, mineralele si fibrele.
Descriere:Deshidratarea este o metoda excelenta pentru a obtine produse uscate de inalta calitate