Despre frumusetea uitata a vietii - Andrei Plesu

Despre frumusetea uitata a vietii - Andrei Plesu

Detalii Despre frumusetea uitata a vietii

grupdzc.ro
Vânzător
grupdzc.ro
Pret
71.91 Lei
Categorie (vânzător)
Proza eseistica
Marca
Humanitas

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Despre frumusetea uitata a vietii - Disponibil la grupdzc.ro

Pe YEO găsești Despre frumusetea uitata a vietii de la Humanitas, în categoria Proza eseistica.

Indiferent de nevoile tale, Despre frumusetea uitata a vietii - Andrei Plesu din categoria Proza eseistica îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 71.91 Lei

Caracteristicile produsului Despre frumusetea uitata a vietii

  • Brand: Humanitas
  • Categoria: Proza eseistica
  • Magazin: grupdzc.ro
  • Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29

Comandă Despre frumusetea uitata a vietii Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Despre frumusetea uitata a vietii de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Daca iti acorzi un cat de mic ragaz daca arunci de jur imprejur o privire odihnita curioasa si nepatimasa vei gasi destule argumente sa te bucuri. Lucrurile inca functioneaza. Sarpanta lumii inca tine. Mai exista inca oameni intregi traditii vii intalniri miraculoase. Traim intr-un sos toxic dar el contine inca mirodenii subtile cu efect anesteziant. Marele animal cosmic nu pare inca sa ia in serios agitatia noastra propagandistica spaimele noastre apocaliptice. Se poate trai. Se poate trai bine. Se poate inca trai frumos. Andrei PLESU ANDREI PLESU s-a nascut in 1948 la Bucuresti. A absolvit Facultatea de Arte Plastice Sectia de istoria si teoria artei. A obtinut doctoratul in istoria artei la Universitatea din Bucuresti cu teza Sentimentul naturii in cultura europeana. Lector universitar 1980 1982 la Academia de Arte Plastice Bucuresti cursuri de istorie si critica a artei moderne romanesti . Profesor universitar de filozofie a religiilor Facultatea de Filozofie Universitatea din Bucuresti 1991 1997 . Este fondator si director al saptamanalului de cultura Dilema ulterior Dilema veche fondator si presedinte al Fundatiei Noua Europa si rector al Colegiului Noua Europa 1994 membru al World Academy of Art and Science si al Academie Internationale de Philosophie de l Art dr. phil. honoris causa al Universitatii Albert Ludwig din Freiburg im Breisgau si al Universitatii Humboldt din Berlin Commandeur des Arts et des Lettres Grand Officier de la Legion d Honneur.Scrieri Calatorie in lumea formelor Meridiane 1974 Pitoresc si melancolie. O analiza a sentimentului naturii in cultura europeana Univers 1980 Humanitas 1992 Francesco Guardi Meridiane 1981 Ochiul si lucrurile Meridiane 1986 Minima moralia. Elemente pentru o etica a intervalului Cartea Romaneasca 1988 Humanitas 1994 trad. franceza germana suedeza maghiara slovaca Jurnalul de la Tescani Humanitas 1993 trad. germana maghiara Limba pasarilor Humanitas 1994 Chipuri si masti ale tranzitiei Humanitas 1996 Eliten Ost und West Walter de Gruyter Berlin New York 2001 Despre ingeri Humanitas 2003 trad. franceza maghiara germana engleza polona Obscenitatea publica Humanitas 2004 Comedii la Portile Orientului Humanitas 2005 Despre bucurie in Est si in Vest si alte eseuri Humanitas 2006 Note stari zile Humanitas 2010 Despre frumusetea uitata a vietii Humanitas 2011 Fata catre fata Humanitas 2011 Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste Humanitas 2012 Din vorba-n vorba. 23 de ani de intrebari si raspunsuri Humanitas 2013 O idee care ne suceste mintile in colaborare cu Gabriel Liiceanu si Horia-Roman Patapievici Humanitas 2014 Dialoguri de duminica in colaborare cu Gabriel Liiceanu Humanitas 2015 Nelinisti vechi si noi Humanitas 2016 Despre inima si alte eseuri Humanitas 2017 numeroase studii si articole in reviste romanesti si straine.

Despre frumusetea uitata a vietii - Andrei Plesu - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Humanitas