Descriere YEO:
Pe YEO găsești Dilema omnivorului. Patru feluri de de la Publica, în categoria Alimentatie si nutritie.
Indiferent de nevoile tale, Dilema omnivorului. Patru feluri de mancare: o istorie naturala - Michael Pollan din categoria Alimentatie si nutritie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 55.2 Lei
Caracteristicile produsului Dilema omnivorului. Patru feluri de
- Brand: Publica
- Categoria: Alimentatie si nutritie
- Magazin: grupdzc.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Dilema omnivorului. Patru feluri de Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Dilema omnivorului. Patru feluri de de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Ce ar trebui sa mancam la cina Intr-o masura sau alta aceasta intrebare simpla asalteaza orice creatura confruntata cu o mare varietate de lucruri pe care le poate manca. Avand de ales dintre nenumaratele alimente potentiale pe care le ofera natura oamenii au fost nevoiti sa invete care dintre ele sunt sigure si care nu sunt ce ciuperci trebuie evitate de exemplu si ce afine putem savura.
Pollan a impartit
Dilema omnivorului in trei parti cate una pentru fiecare dintre lanturile trofice care ne sustin mancarea industrializata mancarea alternativa sau organica si alimentele pe care oamenii si le procura singuri din vanat cules si gradinarit.
Pollan urmareste fiecare lant trofic literalmente din pamant pana pe masa subliniind relatia noastra coevolutiva cu speciile pe seama carora traim. El incheie fiecare sectiune asezandu-se la masa la McDonald s acasa cu familia la o cina cu alimente de la Whole Foods si la o revolutionara ferma transorganica din Virginia. Pentru fiecare masa el reconstituie provenienta tuturor alimentelor consumate dezvaluind componentele ascunse pe care le ingeram fara stirea noastra si explicand modul in care preferinta fata de anumite alimente reflecta mostenirea noastra ambientala si biologica.
Dilema omnivorului este o invitatie adresata tuturor de a gandi in profunzime ramificatiile morale ale deprinderilor noastre culinare actuale.
Pollan intreprinde un pelerinaj de-a lungul lanturilor trofice moderne stabilind standarde pentru alimentatia etica. The New Yorker Cartea lui Pollan este un manifest al consumatorului de alimente si atinge o mare varietate de subiecte de la modelele si tabuurile alimentare pana la modul in care evitam nu doar animalitatea hranei noastre ci si propria animalitate. Autorul este atent la propriile emotii si ganduri ca sa vada cum il afecteaza ceea ce face si ceea ce mananca ca sa afle mai multe si sa explice ceea ce stie. Abordarea lui este impregnata de sinceritate si constiinta de sine. Cauza lui este justa gandirea sa este limpede iar scriitura sa este convingatoare. Aveti grija ce mancati The Washington Post
Michael Pollan este un magician. El transforma porumbul si vacile porcii si gainile intr-o sclipitoare si revelatoare descriere a modului in care producem vindem si ne chinuim sa decidem ce sa mancam. Daca ati socotit vreodata ca intrebarea Ce sa mananc este una simpla va veti razgandi dupa ce veti citi ardentul rechizitoriu pe care Pollan il face industriei alimentare actuale si veti afla modul in care el intrezareste unele alternative insufletitoare. Mi-a placut atat de mult aceasta carte incat nu as fi vrut sa se incheie. The Seattle Times Profunda captivanta... Este putin probabil sa gasiti o explicatie mai buna a surselor exacte din care provine mancarea voastra. The New York Times Book Review
Michael Pollan este autorul cartilor Cooked Food Rules In Defense of Food si The Botany of Desire toate bestselleruri New York Times. Este profesor de jurnalism la Universitatea Berkeley si colaborator al New York Times Magazine. Articolele sale despre alimentatie si agricultura au primit numeroase distinctii de-a lungul timpului printre care Reuters World Conservation Union Global Award pentru Jurnalism de Mediu James Beard Award si Genesis Award din partea American Humane Association. In 2010 revista Time l-a desemnat printre cei mai influenti o suta de oameni din lume.