Display laptop Asus P550LD - MMD


Display laptop Asus P550LD
385.27 Lei

Disponibil

(19-01-2022)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara display laptop asus mmd de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru display laptop asus mmd

Ecranele pentru laptop Asus sunt de inalta calitate Grad A+, sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de echipamente IT, recunoscuti ca lideri in acest domeniu: AUO, Boehydis, ChiMei, Chunghwa, LG Phillips, HannStar, Samsung, Sharp.
Riscati sa deteriorati calitatea ecranului sau aparitia de pixeli; - Dezinfectarea, curatarea, stergerea ecranului sa se faca doar cu o laveta din microfibre foarte putin umezita in alcool medicinal sau in alcool izopropilic; - Kitul de curatare(laveta, lichid special) contine cele mai indicate produse pentru aceasta operatie..
Cum curat / intretin ecranul? - Intotdeauna inainte de a efectua operatia de curatare a ecranului deconectati Laptop-ul de la orice sursa de energie: incarcator, baterie.
Cele mai des intalnite probleme care duc la inlocuirea ecranului: - Ecran spart sau fisurat sunt cele mai dese probleme intalnite; - Cand pe ecran ruleaza benzi / linii albe verticale; - Cand pe ecran sunt afisate linii, bare colorate ca un efect kaleidoscopic; - Cand pe ecran sunt afisate linii sterse, si pot avea o tentã sau nuanta de culoare; - Cand ecranul ramane negru si nimic nu poate fi vazut pe Laptop; - Cand la pornire ecranul ramane inchis dar la o mai atenta privire se vede foarte slab; - Cand la pornire sau dupa putin timp de la pornire apar pe tot ecranul culori sterse; - Cand pe tot ecranul apare numai culoare alb spre gri. - Pentru a fi siguri ca ati comandat produsul cu datele tehnice corecte, dupa efectuarea comenzii, veti fi contactat telefonic de un consilier tehnic vanzari pentru a va solicita inca o data informatii despre produsul dorit. - In momentul efectuarii comenzii va rugam completati la observatii modelul si marca Laptop-ului si daca se poate si numarul de model de pe spatele Laptop-ului.
Numarul de model al ecranului va oferi compatibilitate de 100% cu dimensiunea, rezolutia, si lumina de fundal. - Modul cel mai sigur de a alege ecranul corect este dupa numarul de model (Part Number) al ecranului vechi, care este scris pe spatele acestuia. - Caracteristicile ecranului sunt determinate de trei parametri importanti: dimensiunea (inch), rezolutia (pixeli / HD, HD+, HD++ sau Full HD), si lumina de fundal (LED, 1CCFL, 2CCFL).
Modelul laptop este intotdeauna scris pe Laptop: pe autocolantul din apropierea tastaturii, pe partea de jos a ramei ecranului sau pe autocolantul de pe spatele Laptop-ului.
Cum identific modelul de ecran de care am nevoie? - Dupa marca si modelul Laptop-ului.
Ecranul este compatibil numai cu urmatoarele modele de laptop Asus: - Seriile laptop Asus P550LD, etc.
Acesta este motivul pentru care nu exista ecrane inchaftermarketinch deci ecranele nu pot fi falsificate, aceasta problema pur si simplu nu exista! Ecranele comercializate sunt exact la fel ca si cele instalate de catre producatorul de Laptop-uri Asus.
Productia de ecrane este un proces foarte complex, care necesita costuri uriase in cercetare si in fabricatie.
Ecranele pentru laptop Asus sunt de inalta calitate Grad A+, sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de echipamente IT, recunoscuti ca lideri in acest domeniu: AUO, Boehydis, ChiMei, Chunghwa, LG Phillips, HannStar, Samsung, Sharp


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse