Prezentare: Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3; acestia trebuie adusi din alimentatie.
Ambalaj: 60 sau 120 Capsule Ingrediente: Ulei de somon, gelatină (agent de gelifiere), glicerol (umectant), apă purificată (solvent), DL-alpha-tocoferol (Vitamina E)..
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25oC, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Mod de administrare: Se administreaza 2 Capsule nemestecate zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid.
O capsula contine: 1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnica recomandata) O capsula corespunde la 10,4 kcal / 42,7 kJ.
Capsulele Doppelherz®Aktiv Omega-3 Extra 1000 mg nu au gust sau miros.
In plus, fiecare capsula contine 12 mg de Vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Acesti acizi grasi Omega-3 contribuie la functia normala a inimii.
O capsula de Doppelherz Aktiv Omega-3 Extra 1000 mg furnizeaza 180 mg EPA si 120 mg DHA.
Capsulele Doppelherz AAktiv Omega-3 Extra 1000 mg contin ulei de somon, cu un continut de 30% in acizi grasi Omega-3.
De cele mai multe ori , pregatirea meselor de peste este laborioasa.
Dar nu toata lumea consuma cu placere sau suporta pestele.
Se recomanda astfel cel putin doua mese de peste bogat in acizi grasi Omega-3 pe saptamana.
Acizii grasi polinesaturati Omega-3 EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii.
Surse bune sunt pestii grasi care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul si macroul.
Insa numai putine alimente contin aceste substante importante.
Reprezentanti importanti ai acizilor grasi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA).
Prezentare: Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3; acestia trebuie adusi din alimentatie