Descriere YEO:
Pe YEO găsești Dragostea Florii-de-Bujor | Lisa See de la RAO, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Dragostea Florii-de-Bujor | Lisa See din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Dragostea Florii-de-Bujor | Lisa See
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 35 Lei
Caracteristicile produsului Dragostea Florii-de-Bujor | Lisa See
- Brand: RAO
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Dragostea Florii-de-Bujor | Lisa See Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Dragostea Florii-de-Bujor | Lisa See de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
China, secolul al saptesprezecelea. Floare-de-
Bujor are aproape saisprezece ani si, ca toate fetele de varsta ei, a fost deja promisa in casatorie de catre familie unui barbat despre care ea nu stie nimic, nici macar numele. De ziua ei, tatal sau, un om foarte luminat pentru timpul sau, ii ofera ca dar o reprezentatie dupa o opera clasica din literatura chineza, "Pavilionul Bujorului", carte care pare sa reflecte soarta tinerei fete. Desi fetele nemaritate nu au voie sa iasa in public, vor vedea reprezentatia de dupa un paravan. Acesta este momentul cand Floare-de-
Bujor se indragosteste de un tanar distins si foarte aratos. "Pavilionul Bujorului" are la baza povestea adevarata a trei femei din secolul al XVII-lea din China, care s-au casatorit cu acelasi barbat, imediat una dupa cealalta. Aceste trei femei au scris impreuna prima carte, "The Three Wives\' Commentary", o lucrare de critica literara despre opera "Pavilionul Bujorului". La acea vreme, femeile din China aveau voie sa citeasca opera, dar nu si sa o vada dramatizata. In secolul al XVII-lea, China avea cele mai multe scriitoare publicate comparativ cu restul lumii.
Lisa See a fost fascinata de aceasta descoperire si a hotarat sa reinvie povestea lor. "Pavilionul Bujorului" a fost prima opera de fictiune din istoria Chinei, in care eroina, o fata in varsta de saisprezece ani, si-a hotarat singura destinul.