Descriere YEO:
Pe YEO găsești Dulceata de Coacaze Negre, 360g, de la , în categoria Siropuri, gemuri.
Indiferent de nevoile tale, Dulceata de Coacaze Negre, 360g, Bun de Tot din categoria Siropuri, gemuri îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 22.78 Lei
Caracteristicile produsului Dulceata de Coacaze Negre, 360g,
- Brand:
- Categoria: Siropuri, gemuri
- Magazin: vitamix.ro
- Ultima actualizare: 20-12-2024 01:34:29
Comandă Dulceata de Coacaze Negre, 360g, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Dulceata de Coacaze Negre, 360g, de la vitamix.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Dulceata de coacaze negre Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a coacazelor negre. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 60g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.FARA coloranti si conservanti!FARA zahar!De ce Bun de Tot?Cand ne e pofta de ceva Bun de Tot, de fiecare data ne vine in minte gustul dulce de neuitat al dulceturilor parfumate din copilarie, al prajiturilor delicioase si al placintelor aburinde...
Dulceata de mure este cea mai sanatoasa alegere pentru pofta ta de dulce:Fara arome adaugate, fara E-uri100% fruct, coacaze culese si sortate cu grija0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)conservata prin pasteurizare usoarareteta autenticaGust Bun de TotSugestii de servire:Ideal pentru mic dejun: adaugati langa iaurt, lapte si cereale, intinsa pe paine integrala Preparare deserturi: adaugati in orez cu lapte, clatite, budinca, torturi si prajituriIngrediente:
Coacaze - minim 70%; suc din struguri cu pulpa 25% - concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade, pectina din coji de citrice, apa. Preparat cu 70 g de fructe pentru 100 g de produs finit.