Enzivet, 60 tablete, Stangest Proprietati:
- este un supliment alimentar complementar pe baza de enzime vegetale, ce permite o asimilare mai buna a alimentelor;
- enzimele au un rol primordial in mentinerea sanatatii si a bunei functionari a organismului;
- enzimele utilizate in aceasta formula sunt de origine vegetala, extrase din ciuperci si au un mare avantaj in comparatie cu enzimele de origine animala;
- acestea din urma necesita o pelicula de protectie impotriva acizilor gastrici, si sunt astfel mai greu de administrat, in comparatie cu enzimele de origine vegetala care pot actiona in medii cu PH cuprins intre 3.2 si 9 si astfel sa isi indeplineasca functiile inca de la inceputul procesului digestiv. Prezentare:
60 tablete.
Consultati medicul veterinar inainte de utilizare sau de prelungirea perioadei de utilizare.
A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor.
Nu este destinat consumului uman. Precautii:
Doar pentru uz veterinar.
Cu activitate enzimatica: alfa-amilaza 1550 UI, Lipaza 1000 UI, Proteaza 400 UI, Beta-Xilanaza 200 UI, Beta-Glucanaza 137UI. Ingrediente:
Produse de fermentatie ale Aspergillus niger si Aspergillus oryzae, muguri de orz deshidratati, fosfat dicalcic, ulei de floarea-soarelui, stearat de magneziu.
Constituenti analitici: calciu 80 mg/g, sodiu 1.05 mg/g, fosfor 65.3 mg/g. Mod de utilizare:
1 comprimat pentru fiecare 10 kg greutate corporala, 2 ori pe zi.
Cantitatea recomandata este flexibila si poate fi marita pana la obtinerea raspunsului dorit.
Specii tinta: Caini, pisici, pasari, iepuri, cai si animale exotice.
Enzivet, 60 tablete, Stangest Proprietati:
- este un supliment alimentar complementar pe baza de enzime vegetale, ce permite o asimilare mai buna a alimentelor;
- enzimele au un rol primordial in mentinerea sanatatii si a bunei functionari a organismului;
- enzimele utilizate in aceasta formula sunt de origine vegetala, extrase din ciuperci si au un mare avantaj in comparatie cu enzimele de origine animala;
- acestea din urma necesita o pelicula de protectie impotriva acizilor gastrici, si sunt astfel mai greu de administrat, in comparatie cu enzimele de origine vegetala care pot actiona in medii cu PH cuprins intre 3.2 si 9 si astfel sa isi indeplineasca functiile inca de la inceputul procesului digestiv