Extract CO2 antioxidant de Rozmarin, 10ml - Mayam Extractul de Rozmarin are proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antiinflamatorii recunoscute.
Solubilitate : insolubil în apă, solubil în uleiuri Avertisment! Extractul nu înlocuiește conservantul pentru creme și formule ce conțin apă Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, rosmarinus officinalis leaf Extract Proprietățile extractului de Rozmarin antioxidant potent antibacterian, purifiant antiinflamator întârzie oxidarea acizilor grași, a carotenoidelor contribuie la păstrarea prospețimii preparatelor cosmetice care conțin și uleiuri suportă încălzire Cum se folosește ca agent antioxidant în uleiuri: 0,05 pană la 0,1 % pentru grăsimi saturate (uleiuri și unturi mai rezistente la oxidare) și 0,2 pană la 0,4 % pentru acizi grași polinesaturați (uleiuri sensibile la oxidare) dozaj tipic 0.3% în preparate cosmetice conținând o fază grasă dozaj tipic 0.3% în compoziții anhidre ca ingredient aniinflamator, regenerator și antioxidant în preparate pentru îngrijirea tenului problematic, compoziții anti-aging, 0,1-0.3% nu are influență asupra pH-ului compozițiilor Compatibilitate cu alte ingrediente bună: emulsifianți, co-emulsifianți, gume bună: toți conservanții din oferta Elemental împreună cu vitamina E acționează sinergic Exemple de dozare a antioxidantului pentru 100 gr preparat cosmetic 0,3% înseamnă 0,3 gr/ ~10 picături pentru 100 gr ulei vegetal rezistent la oxidare 0,1% înseamnă 0,1 gr/ ~3 picături pentru 100 gr ulei vegetal sensibil la oxidare 0,4% înseamnă 0,4 gr / ~12 picături Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a nu se aplica pur pe piele, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz cosmetic Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri Extract CO2 antioxidant de Rozmarin, 10ml - Mayam Alege acum Extract CO2 antioxidant de Rozmarin, 10ml - Mayam si bucura-te de beneficii!.
La temperaturi scăzute produsul se poate solidifica, înainte de utilizare se va încălzi pentru fluidificare.
Proprietăți organoleptice: lichid vâscos la temperatura camerei, tulbure, miros caracteristic, culoare galben-maronie.
Origine: naturală, produs în conformitate cu regulamentul European 1334/2008 pentru preparatele aromatice de uz alimentar Compuși principali: 13-15 % diterpeni fenolici din care >9 % acid carnosic; < 2% ulei esențial ce conține: < 0.1 % limonene, < 0.05 % linalool, < 20 ppm methyl eugenole Extractul este standardizat în ulei de floarea soarelui organic.
Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obținute prin extracție CO₂ în comparație cu cele obținute prin presare, macerare sau chiar distilare.
Pe parcursul extracției CO₂ substanțele sensibile la temperaturi mai ridicate rămân intacte, iar compușii cu potențial oxidativ nu sunt afectați datorită excluderii oxigenului.
Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic și este disponibil nelimitat.
Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea și nedeteriorarea compușilor plantei.
Metoda de obținere: prin extracție CO₂ Despre extracția CO₂: este o metodă ecologică nepoluantă, curată, de înaltă tehnologie, agreată de organismele de certificare bio, ce permite obținerea unui randament superior presării la rece.
Este o compoziție concentrată ce conține între 13 - 15 % diterpeni fenolici din care peste 9% acid carnosic.
Este folosit pentru întârzierea procesului de oxidare a produselor cosmetice, a uleiurilor vegetale sau esențiale.
Extract CO2 antioxidant de Rozmarin, 10ml - Mayam Extractul de Rozmarin are proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antiinflamatorii recunoscute