Descriere YEO:
Pe YEO găsești Extract de Scortisoara, 250mg, 90cps de la SWANSON, în categoria Health & Beauty.
Indiferent de nevoile tale, Extract de Scortisoara, 250mg, 90cps - Swanson din categoria Health & Beauty îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 54.95 Lei
Caracteristicile produsului Extract de Scortisoara, 250mg, 90cps
- Brand: SWANSON
- Categoria: Health & Beauty
- Magazin: minuneanaturii.ro
- Ultima actualizare: 29-11-2024 01:35:30
Comandă Extract de Scortisoara, 250mg, 90cps Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Extract de Scortisoara, 250mg, 90cps de la minuneanaturii.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Extract de
Scortisoara,
250mg,
90cps -
Swanson Mod de utilizare: Scorțișoara este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, fiind menționată în Biblie și folosită în Egiptul antic. În China, utilizarea acesteia este menționată în una dintre cele mai vechi cărți de medicină botanică chineză, datată în jurul anului 2.700 î.Hr. Scorțișoara a devenit una dintre primele mărfuri tranzacționate între Orientul Apropiat și Europa. Extractul de scorţişoară ajuta la prevenirea sau chiar la vindecarea bolii Alzheimer. *Un studiu realizat la Universitatea din Tel Aviv a arătat că acest extract a inhibat crearea unor substanţe toxice care au efect nefast asupra neuronilor.Cercetătorii israelieni susţin că extractul de scorţişoară ar putea corecta chiar şi defecte locomotorii şi ar putea îmbunătăţi starea pacienţilor bolnavi de Alzheimer. *Studiile pe şoareci au arătat că extractul de scorţişoară ajută şi în cazul exemplarelor agresive, ducând la un comportament mai docil. Scorțișoara stimulează memoria In afară de respirația proaspătă și gustul plăcut, guma de mestecat cu aroma de scorțișoară are și un beneficiu mai puțin cunoscut: stimulează memoria. *Conform unui studiu recent realizat de cercetătorii de la Universitatea Wheeling Jesuit din Statele Unite, persoanele care au mestecat guma cu aromă de scorțișoară au avut rezultate mai bune la testele de memorie decât cei care au mestecat gumă cu altă aromă sau nu au folosit deloc guma. *Cercetătorii de la Universitatea Nanjing din China au evaluat 122 de plante aromatice din China pentru a stabili eficiența acestora în reducerea acidului uric, cel care declanșează guta și crizele de artrită. Extractul de scorțișoară s-a dovedit a fi cel mai eficient în inhibarea producerii acidului uric. Scorțișoara este bogată în mangan, fier, calciu și fibre, dar și componente active numite cinamaldehide, acetat și alcool de cinamil, plus o gamă largă de alte substanțe care au rol de antioxidanți în organism. Cinamaldehida reduce vâscozitatea trombocitelor. Are și proprietăți anti-micorbiene, fiind studiată pentru abilitatea sa de a ajuta la oprirea creșterii bacteriilor (fungi, inclusiv Candida). În testele de laborator s-a arătat că scorțișoara este aproape la fel de eficientă ca unele medicamente (fluconazol) anti-fungice. Proprietățile antimicrobiene ale scorțișoarei sunt atât de eficiente, încât cercetările recente demonstrează că acest condiment poate fi folosit ca o alternativă la conservanții alimentari tradiționali. *Într-un studiu, publicat în numărul din august 2003 al International Journal of Food Microbiologie, s-a arătat că adăugarea a doar câteva picături de ulei esențial de scorțișoară la 100 ml de supă de morcovi, ce apoi a fost ținută la frigider, a inhibat creșterea toxiinfecției alimentare Bacillus cereus patogene pentru cel puțin 60 de zile. Când bulionul a fost refrigerat fără adaos de ulei de scorțișoară, patogen B. cereus a înflorit în ciuda temperaturii scăzute. În plus, cercetătorii au observat că adăugarea de scorțișoară a acționat nu doar ca un conservant eficient dar a îmbunătățit și aroma de bulion. Scorțișoara tratează diabetul *Recent s-a descoperit că scorțișoara echilibrează glicemia, stimulând insulina şi joaca şi un rol important în prevenirea diabetului. Numeroase studii făcute în laboratoarele unor universități de prestigiu arată că scorțișoara conţine elemente susceptibile de a lupta împotriva diabetului de tip 2. Ea contribuie la echilibrarea glicemiei, stimulând insulina şi joaca şi un rol în prevenirea diabetului. *Testele au demonstrat o ameliorare a nivelului glicemiei post-prandiale (după masă) la pacienţii care consumau un gram de scorţişoară pudra pe zi timp de cel puţin o lună. Este, deci, recomandată diabeticilor şi pot folosi fără rezerve acest condiment milenar. Scorțișoara pentru slăbire Scorțișoara reduce cantitatea d