Faina de Migdale este obtinuta din Migdale decojite crude.
Vitamina E este un antioxidant puternic, menit sa neutralizeze radicalii liberi.
Recomandam consumul de Faina de Migdale pentru pastrarea sanatatii inimii si a muschilor, pentru buna functionare a sistemului nervos.
Mod de consumare:Poate fi adaugata peste fulgi si fructe, pentru un mic dejun delicios.
Poate inlocui cu succes Faina de grau in prepararea dulciurilor de casa.
Este folosita mai ales la prepararea martipanului, avand un gust usor de recunoscut si un miros foarte placut.
Poate fi adaugata in shake-uri proteice..
Triptofanul din compozitie ne face mai senini, cu pofta de viata.
Vitamina B2 are un rol important in metabolismul proteinelor, grasimilor, dar cu precadere al glucidelor.
Magneziul ajuta la tratamentul preventiv al afectiunilor cardiace.
Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.
Beneficii:Reduc riscul de infarctNe feresc de infectiiFavorizeaza digestiainfrumuseteaza pielea si parulTonice pentru creierGrasimile sanatoase protejeaza vasele de sange si au beneficii multiple pentru epiderma si unghii.
Vitamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre.
Iar beneficiile consumului acestor fructe nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea.
Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit.
Faina de Migdale este obtinuta din Migdale decojite crude