Faina de orez semiintegral, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Fabricat in Franta Caracteristici: produs bio, fara gluten Faina de orez semiintegral, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Alege acum Faina de orez semiintegral, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten si bucura-te de beneficii!.
Gramaj: 500g Certificare: FR-BIO-01 Origine: Agricultura Italia.
Avand un gust destul de neutru, se adapteaza la multe preparate si este in general amestecata cu alte fainuri mai parfumate (hrisca, quinoa ...) Alergeni: 0 Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare AFDIAG Ingrediente: Faina de orez semiintegrala* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: Faina de orez este mai mult decat necesara ca Faina de baza pentru paine , patiserie si prajituri .
Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio) Faina bio semiintegrala de orez , garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Faina de orez semiintegral, fara gluten, 500g, eco-bio - Ma vie sans gluten Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten