Faina integrala de mei brun Bio fara gluten, 425 g, Bauckhof Ideala pentru prepararea in casa a hranei bebelusilor, copiilor sau a batranilor. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Poate contine urme de lupin, nuci, soia si susan.
Valori nutritionale/100g:
Energetica – 1408 Kj/335 kcal;
Grasimi (g) – 4 Din care acizi grasi saturati (g) 0,4;
Glucide (g) – 56 din care zaharuri (g) 1,3;
Fibre alimentare (g) – 17,0;
Proteine (g) – 10,2;
Sare (g) – 0,04.
Prezentare:
425 g.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 175º
C timp de 12-15 min.
Ingrediente:
Faina integrala de mei brun*.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza aluatul cu lingura sau aparatul de spritat, la distanta de cca 2cm.
Apoi se adauga 250g de Faina de mei brun, amestecand pana la obtinerea unui aluat omogen.
Dimineata poate fi amestecat cu 1 mar ras, 2 linguri de stafide, 1 lingura de seminte de floarea soarelui si 150g de iaurt natur, etc.
Reteta Biscuiti din mei (50-60 biscuiti):
125g de unt moale se amesteca cu 125g de miere, ½ lingurita de vanilie (sau esenta), ½ lingurita de scortisoara, un praf de sare se mixeaza energic pana devin o spuma.
Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
Reteta pentru mic dejun mei brun (1 portie):
2 linguri de Faina de mei brun se amesteca cu 2 linguri de apa si se lasa la frigider peste noapte la umflat.
fara coloranti si conservanti.
Singura sau in amestec cu Faina din diverse cereale, se foloseste la prepararea prajiturilor, biscuitilor, painii sau clatitelor.
Se poate consuma rehidratat cu apa, lapte sau lapte vegetal.
fara coloranti si conservanti.
Ideala pentru prepararea in casa a hranei bebelusilor, copiilor sau a batranilor.
Singura sau in amestec cu Faina din diverse cereale, se foloseste la prepararea prajiturilor, biscuitilor, painii sau clatitelor.
Se poate consuma rehidratat cu apa, lapte sau lapte vegetal. Faina integrala de mei brun Bio fara gluten, 425 g, Bauckhof Ideala pentru prepararea in casa a hranei bebelusilor, copiilor sau a batranilor