Descriere YEO:
Pe YEO găsești Faina integrala de orez fara de la Bauck Hof, în categoria Cereale si Leguminoase.
Indiferent de nevoile tale, Faina integrala de orez fara gluten Bauck Hof, bio, 500 g din categoria Cereale si Leguminoase îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 16.64 Lei
Caracteristicile produsului Faina integrala de orez fara
- Brand: Bauck Hof
- Categoria: Cereale si Leguminoase
- Magazin: republicabio.ro
- Ultima actualizare: 06-11-2024 01:21:16
Comandă Faina integrala de orez fara Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Faina integrala de orez fara de la republicabio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Descriere -
Faina de
orez este usor de digerat, cu un continut bogat de nutrienti, ideala si pentru hrana copiilor.
- Produs certificat
fara gluten, intr-o unitate de productie certificata
fara gluten.
- Perfecta pentru preparate precum budinci, clatite, galusti, etc.
Proprietati - Produs indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare.
-
Faina se poate utiliza ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva.
- Produs certificat biodinamic (Demeter).
Continut - O punga contine 500 de grame de
Faina integrala de
orez fara gluten, produs certificat ecologic de Ecocert cu certificarea RO-ECO-OO7.
- Produs vegan.
- Ingrediente: faina
integrala de
orez**. *=agricultura ecologica biodinamica.
- 100 g de produs contin: valoare energetica 1490 Kj/352 kcal; grasimi (g) 2,2 din care acizi grasi saturati (g) - 0,6; glucide (g) 74,0 din care zaharuri (g) - 0,7; fibre (g) 2,2; proteine (g) 7,8; sare (g) 0,03.
Utilizare - Ingrediente (reteta) pentru budinca de orez pentru 2 persoane: 500 ml lapte sau 350 ml bautura de soia, 50 g faina de orez, un varf de cu?it de sare, un varf de cutit de vanilie burbon, unt, scortisoara si zahar.
- Faina de orez, zaharul, sarea, vanilia se dizolva in jumatate din cantitatea de lapte, amestecand continuu pentru a nu face cocoloase.
- Restul de lapte se fierbe.
- Se adauga amestecul de faina de orez peste lichidul fierbinte si se amesteca in tipul fierberii pana la obtinerea unei paste consistente.
- Serviti cu unt topit, scortisoara si zahar.
- Delicios cu gem de visine.
- Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura.
- Pastrati intr-un loc uscat si racoros.